Vil du være vår nye operative leder i Ski

Temp-Team Norge

View: 113

Update day: 07-05-2023

Location: Ski Viken

Category: Other

Industry: Staffing Recruiting

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Har du ledererfaring eller vært prosjektleder på større prosjekter og vil ta neste steg videre?Da kan det være deg vi leter etter!

Assemblin er en av Norges ledende tekniske entreprenør- og servicebedrifter. Gjennom høy kompetanse, lang erfaring og store ressurser tar vi prosjektet fra idé til ferdig løsning.

Vi ser etter deg som tar eierskap, er strukturert, har høy arbeidskapasitet og kan være en trygg og god leder for våre ansatte, og samtidig tilføre bedriften mer kompetanse. For å trives i denne rollen er det viktig at du er en operativ person som kan bistå i prosjektene, ha gode kommunikasjonsevnerog kan samarbeidepå tvers i organisasjonen.

Ansvars- Og Arbeidsoppgaver
  • Personalansvar
  • Budsjett og prognoser
  • Strategi- og handlingsplaner
  • Planlegge og prioritere fremover
  • Rammeavtaler/serviceavtaler/prosjekter
Kvalifikasjoner

Det er ønskelig med VVS-faglig utdanning, fagskoleingeniør, mesterbrev og/eller rørleggerutdanning. God forretningsforståelse og erfaring med prosjektøkonomi er en fordel, samt gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner i norsk.

Vi kan tilby en spennende lederrolle i et solid konsern i sterk vekst med store muligheter for personlig utvikling. Hos oss er det ordnede arbeidsforhold, gode pensjons- og forsikringsordninger i et godt, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø med 31 ansatte. Hos oss er det åpne dører og høyt under taket.

Høres dette ut som jobben for deg – last opp din CV og en kortfattet søknad så snart som mulig! Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med Berit Vefald eller Stine Ruberg i Temp-Team Kolbotn.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...