Job type: Fast

Loading ...

Job content

I Norge har vi store ambisjoner om å sette fart på digitaliseringen av helse- og omsorgsektoren. Økt effektivitet og bedre pasientsikkerhet er viktige målsettinger som vi i CGM bidrar til hver dag gjennom utvikling av elektroniske pasientjournaler og digitale løsninger til helsevesenet.

Har du interesse for teknologi og kanskje har du erfaring fra helsesektoren? Ønsker du å bidra med gode kundeopplevelser, skape en effektiv kundereise og synliggjøre verdi for våre brukere? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg!

Hvem leter vi etter?

Vi søker nå en forretningsorientert Account Manager som kan bidra til å posisjonere oss for videre vekst og utvikling gjennom tett oppfølging og profesjonell rådgivning overfor kundene. Hos oss får du budsjett- og omsetningsansvar for egen kundeportefølje, og vil rapportere direkte til vår VP Sales.


Ansvarsområder og arbeidsoppgaver

  • Videreutvikle vår relasjon til eksisterende kunder gjennom tett oppfølging
  • Oppsøke og etablererelasjon til nye kunder
  • Lede anbudsarbeid
  • Kompetansedeling og samarbeid internt
  • Budsjett- og omsetningsansvar


Hvilke kvalifikasjoner ser vi etter?

Vi søker en person som har sterk indre drivkraft for å skape verdier for våre kunder. En som drives av å vinne nye kunder og som evner å bygge tillit hos både nye potensielle kunder og eksisterende kunder innen primærhelsetjenesten. Personen vi søker etter har høy arbeidsmoral og motiveres av et høyt tempo. Rett kandidat har gjerne utdanning på masternivå, er ambisiøs og prestasjonsorientert, og innehar gode kommunikasjonsferdigheter. Kanskje har du bakgrunn i helsetjenesten? Kanskje har du noen års erfaring med salg av software eller konsulenttjenester med dokumenterte resultater? Kanskje har du pedagogiske evner som kan være med å skape verdi innenfor helseteknologi? Grunnleggende forståelse for helsesektoren og teknologi vil være et pluss. Dette er en stilling med stor grad av frihet, hvor det legges opp til mye selvstendig arbeid og stor mulighet til å påvirke egen jobbhverdag. Du må derfor ha evnen til å tenke strategisk, være analytisk og lage gode planer for å oppnå målene som er satt. Vi vil gi deg god opplæring som vil bidra til at du fremstår trygg og troverdig i relasjon til våre kunder, og en dyktig døråpner for nye forretningsmuligheter.


Hva kan vi tilby deg?

Vi tilbyr en dynamisk og selvstendig hverdag hos en markedsledende leverandør av IT-løsninger til helsesektoren, med høye ambisjoner for fremtiden. ?Dette er en krevende og spennende jobb hvor du stadig skal yte god service, og være en nær samarbeidspartner for våre kunder. Du får mye ansvar og mange utfordringer, og vil sammen med gode kollegaer skape suksess hos våre kunder. Miljøet vårt er sammensveiset på tvers av fagområder, og vi har en uttalt ambisjon om å være både samarbeidspartner og støttespiller for kundene våre. Vi er opptatt av kompetansedeling og kontinuerlig utvikling, og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter.

Du vil arbeide i et stort og solid internasjonalt konsern som har en sterk produktportefølje innenfor eHelse, et område hvor utviklingen er enorm og samtidig ett av seks områder som Innovasjon Norge utpeker som fremtidens industrier i Norge. Vi holder til sentralt på Lysaker i tidsriktige og hyggelige lokaler og er 50 ansatte som jobber med salg, konsulentvirksomhet, kundestøtte og programvareutvikling.


Om rekrutteringsprosessen

Send CV og søknad så snart som mulig. Du kan velge om du vil skrive søknaden din i tekstboksen eller laste den opp som et vedlegg. Alle søknader blir behandlet fortløpende – og vi gleder oss til å lese din!

Dersom du har spørsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til å ta kontakt.

Om arbeidsgiveren

CompuGroup Medical er en av verdens ledende leverandører av IT-løsninger til helsesektoren. Vi er 8500 ansatte fordelt på 19 land. CompuGroup Medical Norway er markedsledende leverandør av elektroniske pasientjournalsystem til primærhelsetjenesten i Norge. Det norske teamet består av mer enn 50 dyktige medarbeidere som jobber med programvareutvikling, konsulentvirksomhet, kundestøtte og salg. Virksomheten er sentralt lokalisert på Lysaker utenfor Oslo, med kort gangavstand til kollektivtrafikk og Lysaker Brygge.

Nettverk
Facebook LinkedIn
Sektor
Privat
Sted
Lysaker Torg 15, 1325 Lysaker
Bransje
Helse og omsorg,
IT - programvare,
Konsulent og rådgivning
Stillingsfunksjon
Rådgivning,
Salg / Løsningssalg

Nøkkelord

salg, løsningssalg, forretningsutvikling, account management, rådgivning

(1/1)

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Halvor Utistog
Stillingstittel
Vice President Sales & Marketing
Mobil
907 29 967
Nettverk
LinkedIn
Denne annonsen har FINNs "Enkel søknad"

Søk her

  • Hjemmeside
  • Flere stillinger fra Compugroup Medical Norway AS
Følg firma
68 følger dette firmaet

Lysaker Torg 15, 1325 Lysaker

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode
167650135

Sist endret
20. sep. 2021 15:31
Loading ...
Loading ...

Deadline: 05-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...