Job type: Fast

Loading ...

Job content

Bli kjent med ISS Facility Services

Vi satser tungt på industri- og produksjonsbransjen, og trenger ny salgsdirektør til å styre skuta!

Du vil bli med på en spennende reise i et satsningsområde, hvor vi har tro på stor vekst. Stillingen er nyopprettet, så her får du muligheten til både påvirke og utvikle stillingen.

Rollen vil ha fokus på integrerte Facility Management avtaler, med andre ord større kontrakter der ISS leverer hele sitt tjenestespekter. Du vil ha ansvar for å skape vekst i segmentet gjennom nye kunder og for ekspandering hos våre eksisterende kunder. Du vil ha en sentral rolle i selskapet og blir endel av ledergruppen på Commercial og representerer Commercial i Divisjonsledergruppen. Her kommer du til et miljø hvor det er fullt trykk, men hvor vi er opptatt av å ta vare på hverandre.

Du vil blant annet ha ansvar for:

  • Prospektering av nye potensielle kunder
  • Følge opp interne og eksterne leads, samt sørge for at ISS har en tilstedeværelse i markedet
  • Prosjektleder i tyngre salgsprosesser
  • Være ansvarlig for- og bidra aktiv på utforming av anbudsbesvarelser
  • Forhandling og signering av nasjonale FM-avtaler
  • Bidra til god overlevering mellom salg og drift, for å sikre optimal oppstart på nye kontrakter

Hva kan ISS tilby deg?

Vi kan tilby deg en spennende og utfordrende stilling i et stort internasjonalt selskap med høy aktivitet, korte beslutningsveier og stor takhøyde. Vi er resultatdrevet, med stor frihet under ansvar og høyt tempo. Hos oss har vi en sterk teamfølelse og et ønske om å lykkes sammen.

Som markedsleder og et selskap med over 7 000 ansatte finnes det mange karrieremuligheter for den som gjør en god innsats.

Vi ser etter deg som innehar flere av følgende personlige egenskaper; God forretningsforståelse, evnen til å overbevise andre, relasjon- og tillitsskapende, strukturert og målbevisst. Du har gjerne høyere utdannelse, men solid relevant erfaring kan kompensere. Du bør ha salgserfaring fra løsningssalg, forhandlinger og prosjekter fra produksjon- eller industribransjen. For å lykkes i rollen har du gjerne erfaring fra prosjektledelse, der du har drevet større salgsprosesser og forholdt deg til tidsfrister.

Vi er stolte av verdien våre; Ærlighet, Ansvar, Initiativ, Kvalitet og Fellesskap, og vi håper du også tenker det er noe å jobbe etter.

ISS Norge er en landsdekkende serviceleverandør og stillingen medfører derfor en del reisevirksomhet. Stillingen rapporterer til Kommersiell Direktør Norge og har arbeidssted på ISS sitt hovedkontor i Kværnerbyen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Har du spørsmål om stillingen ta kontakt med Konserndirektør Commercial, Jan Olav Mathiassen på telefon 40010186.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Om arbeidsgiveren

ISS Facility Services AS er en del av et verdensomspennende, børsnotert Facility Management-selskap med 500.000 medarbeidere og hovedkontor i København, Danmark.

I Norge er ISS markedsleder og driver utviklingen i bransjen av både teknologi- og tjenester. Selskapet har en ambisjon om kontinuerlig organisk vekst og investeringer i vår viktigste ressurs, våre medarbeidere. ISS Norge leverer i dag tjenester innen eiendom, renhold, catering og kontorstøtte, både som integrerte løsninger og som enkeltstående tjenester. ISS Norge omsetter for mer enn 5 mrd. NOK og er en av Norges største arbeidsgivere med over 10.000 medarbeidere. Selskapet har 60 regionskontorer med hovedkontor i Oslo.

Our purpose; Connecting people and places to make the world work better.

Sektor
Privat
Lederkategori
Leder
Sted
Smeltedigelen 1, 0195 Oslo
Bransje
Drift og vedlikeholdstjenester,
Eiendom,
Renovasjon og renhold
Stillingsfunksjon
Salgsledelse,
Ledelse,
Prosjektledelse

Nøkkelord

Salgsdirektør, Markedsleder, Industri og produksjon, Facility Management, Prosjektleder

(1/2)

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Jan Olav Mathiassen
Stillingstittel
Kommersiell Direktør
Telefon
400 10 186

Søk her

Følg firma
2078 følger dette firmaet
Les om arbeidsplassen
Flere stillinger
LinkedIn
Karriereside

Smeltedigelen 1, 0195 Oslo

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode
233521184

Sist endret
29. sep. 2021 10:48
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...