Job type: Fast

Loading ...

Job content

Bli kjent med PA Entreprenør AS

PA Entreprenør AS er både et gammelt og et nytt selskap på en gang. På den ene siden er vi en lokal veteran med over 30 års erfaring fra Oslos entreprenørmarked, mens på den andre siden er vi et ungt og offensivt vekstselskap som er fremst i Norge innen miljøvennlig anleggsarbeid.

Vårt kontor ligger på Alfaset like utenfor Oslo sentrum. Her har vi også eget verksted og et stort lagringsområde for maskiner og utstyr. Vi utfører prosjekter i hele Oslo-regionen.

Vår ambisjon er å rekruttere og utvikle de beste medarbeiderne, utstyre disse med topp moderne maskiner og utstyr – for så å levere prosjekter til kunder som skal løse mer enn bare enkle A4-oppgaver.

Arbeidsoppgaver

Som anleggsleder i PA vil du få en variert hverdag, og både ansvar og oppgaver vil tilpasses til akkurat deg. I noen perioder vil du jobbe 100% på prosjekter der du er ansvarlig fra oppstart til sluttfakturering, mens i andre perioder vil du kanskje støtte en kollega.

Du vil tidlig bli involvert i dialog med byggherre, underleverandører og offentlige instanser. Derfor må du være god til å kommunisere både skriftlig og muntlig. Arbeidsspråket er norsk.

Vi jobber under strenge krav – både med tanke på faglig kvalitet og HMS/KS. Derfor er vi trippel ISO-sertifisert og jobber kontinuerlig med å forbedre oss. Du må like å jobbe på denne måten og vi forventer at du vil være en bidragsyter i det videre arbeidet.

Ønskede egenskaper og kvalifikasjoner

  • Du er flink med mennesker, tydelig i kommunikasjon, god til å veilede og å motivere – og du skaper et positivt og trygt arbeidsmiljø rundt deg.
  • Du er god på planlegging og liker å jobbe strukturert og systematisk.
  • Du har inngående kjennskap til anleggsfaget, opparbeidet gjennom både praksis og utdannelse. Sannsynligvis er du ingeniør, eller du har lang og relevant erfaring som veier opp for manglende utdannelse.
  • Du har minst 2-3 års erfaring som leder allerede. Enten fra entreprenør, byggherre eller konsulent.
  • En viss kremmerlegning er også avgjørende for å lykkes i entreprenørbransjen.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, god pensjonsordning og ryddige arbeidsforhold hos en seriøs og profesjonell arbeidsgiver. Videre har vi bonusordning for alle ansatte, og vi investerer i våre medarbeidere gjennom kursing, videreutdanning og sosiale velferdstilbud. Vi bruker moderne elektroniske hjelpemidler til å både gjennomføre prosjekter og til å kommunisere og informere internt. Ledelsen er aktive og involverte i alt som skjer, og det er korte beslutningsveier og lite byråkrati.

Vi har fast arbeidstid fra kl. 7 til kl. 16. Annenhver fredag har vi fri og annenhver fredag slutter vi kl. 14.30.

Spørsmål om stillingen

Kontakt gjerne HR- og personalleder Kay-Arne Langerud for å høre mer om stillingen.

Søknader sendes via link i denne annonsen og behandles fortløpende.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...