Job type: Deltid

Loading ...

Job content

Ønsker du å kickstarte din utviklerkarriere i en spennende deltidsjobb? Elsker du å utvikle gode og brukervennlige løsninger? Da kan du være Enables nye tidstyvbekjemer!

Informasjon om stillingen

Hos Enable vil du inngå i et team med spisskompetanse innenfor installasjon/oppgradering, konfigurering av løsninger og utvikling på Microsoft 365 og SharePoint. Du vil få muligheten til å jobbe med frontendutvikling i samarbeid med dyktige kollegaer i prosjektbaserte og tverrfaglige team.

Hos oss vil du få en god introduksjon og vil hele veien få støtte gjennom en egen kontaktperson. Vi ønsker å bygge din kompetanse, og håper samtidig du også kan tilføre oss kompetanse.

Arbeidsopgaver innebærer blant annet:

I rollen som tidstyvbekjemer hos Enable vil du primært jobbe med utvikling av apper i Teams. Våre apper inkluderer blant annet løsninger for årshjul, arkivering, møteadministrasjon, CRM og LMS.

Dine arbeidsoppgaver innebærer blant annet:

 • Frontendutvikling
 • Ta del i kreative prosjekter
 • Videreutvikling og optimalisering av løpende prosjekter og eksisterende løsninger

Vi søker deg som

 • Studerer innenfor IT
 • Har erfaring med bruken av React og TypeScript
 • Har kjennskap til teknologier som Node.js, GitHub og NoSQL
 • Med fordel kjenner til Azure og Teams

Videre så ser vi etter deg som har et brennende engasjement for utvikling og elsker å bidra til felleskapet. Du legger ned en innsats for å skape gode samarbeid samtidig som du selvstendig sørger for egen utvikling. Du planlegger, organiserer og prioriterer arbeidet ditt effektivt.

Annen informasjon:

 • Oppstart: August 2022
 • Arbeidsomfang: Deltid, med fleksibilitet i arbeidsmengde
 • Plassering: Klæbuveien 194
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Enable har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work og skal rettes til silje.eidissen@academicwork.no

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme, og senest innen 31. mai 2022

Informasjon om bedriften

Helter i kampenmot tidstyvene - det er Enable!

Enable er et konsulentselskap tilknyttet informasjonsteknologi. Vi har som visjon å være kundens helter i kampen mot tidstyvene og ønsker å være med å skape kundens egne helter. Med høy produktkvalitet og kompetanse gir Enable våre kunder gode og lønnsomme løsninger. Her vil du bli en del av et fagmiljø med engasjerte medarbeidere som har stort fokus på kompetanseheving og kultur.

Hos Enable er vi opptatt av å være ledende på kultur og arbeidsmiljø. For å opprettholde det gode arbeidsmiljøet arrangeres det jevnlig sosiale sammenkomster, og det settes av mye ressurser til kompetanseheving gjennom kursing, sertifisering, konferanser og andre aktiviteter.

Når tidstyvene er borte, blir det mer tid igjen til de oppgavene som løser problemer, og som fører oss nærmere målene.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...