Job type: Fast

Loading ...

Job content

Vi søker en utadvendt, kreativ og kommersielt anlagt kollega til vårt team.

Stillingen vil innebære å selge rederiets transportkapasitet på både spot- og kontraktsbasis. Rederiet opererer i nord-europeisk nærskipsfart som innebærer korte reiser i et dynamisk marked. Vi tilbyr også megling på vegne av våre kunder samt eksterne redere. Kreativitet og oppfinnsomhet for å finne gode løsninger for våre skip og kunder står i sentrum for vårt daglige virke.

Våre skip seiler i semi-linjer med diverse stykkgods som eksempelvis aluminium, gjødsel, byggematerialer, matprodukter, fiskefôr, mineraler, ferrolegeringer, stål, fryste produkter og prosjektlaster. Vår allsidige skips- og kundeportefølje gir oss en spennende og lærerik arbeidshverdag, hvor ingen dager er like. Sammen med våre partnere, investerer vi tungt i miljøtiltak på våre skip for å sikre at vi er i forkant av våre kunders - og myndighetenes miljøkrav. Vi er også i gang med å revitalisere rederiet digitalt. Erfaring fra bransjen er en forutsetning for å bli vurdert.

Vi bygger et rederi for fremtiden. Bli med oss på reisen!

Om arbeidsgiveren

Scan-Shipping Bergen A/S ble etablert i 2002. Rederiet befrakter og opererer en flåte på syv skip, engasjert i semi-linjer i nærskipsfart-segmentet. I tillegg tilbyr selskapet skipsmeglertjenester og skipsklarering. Kontoret i Bergen har i dag fem ansatte som har det operasjonelle og kommersielle ansvaret for selskapets aktiviteter. Selskapet er tilknyttet det danske konsernet GF Inveco som har eierinteresser i 30 selskaper innenfor logistikk, eiendom og byggevarer.

Sektor
Privat
Sted
Nøstetorget 5, 5011 Bergen
Bransje
Maritim og offshore,
Shipping
Stillingsfunksjon
Kontor og administrasjon,
Logistikk og lager / SCM og logistikk,
Salg

Nøkkelord

befrakter, speditør, transportløsninger, shipping, skipsmegler

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Tormod Gotteberg
Stillingstittel
Daglig leder
Mobil
971 93 700
  • Send melding
Denne annonsen har FINNs "Enkel søknad"

Søk her

  • Hjemmeside
  • Flere stillinger fra Scan-Shipping Bergen AS
Følg firma
11 følger dette firmaet

Nøstetorget 5, 5011 Bergen

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode
232505035

Sist endret
30. sep. 2021 11:47
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...