Job type: Fast

Loading ...

Job content

Bli kjent med Atea AS

Vi lever i en fantastisk spennende tid. Teknologi omgir oss og gjør oss i stand til å gjøre ting vi ikke kunne drømme om for få år siden. Ved å sette mennesket i sentrum for utviklingen av tjenester og teknologi, kan vi skape produkter og tjenester som gjør at vi kan skape en enda bedre verden for oss og kommende generasjoner. Det er derfor vi i Atea med jobber med teknologi. Teknologi -av og for mennesker. For meg og deg.

I Team Retail leverer vi alt fra support, on-site-service, prosjektledelse og driftstjenester til retail-kunder i hele Norden, og vi søker nå etter et nytt lagmedlem som vil bli med på dette spennende teamet. Hos oss vil du kunne jobbe med alt fra dokumentasjon, Citrix, OKI-print, POS-utstyr, Hanshow Electronic Shelf Labels og prosjektledelse.


Hva kan vi tilby:

Vi kan tilby en herlig gjeng kolleger i et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø, og har ambisjon om å være arenaen der de flinkeste samles. Våre medarbeidere har varierende bakgrunn og alder - og vi setter stor pris på verdien mangfoldet fører med seg.

Videre kan vi tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, en knallbra helseforsikring, relevante og krevende utfordringer i et solid fagmiljø, gode muligheter for personlig og profesjonell utvikling, samt fleksible ordninger ift hjemmekontor og arbeidstid.


Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

Vår viktigste arbeidsoppgave er å følge innmeldte saker helt i mål, slik at tiden fra en feil oppstår til den blir rettet blir så kort som mulig. Dette gjør du ved å følge definerte rutiner og samarbeide med både interne og eksterne leverandører.

For å gjøre sakshåndteringen så god som mulig er en annen viktig arbeidsoppgave hos oss å drive kontinuerlig forbedring av tjenester og rutiner, og her vil ditt bidrag være viktig. Det kan være alt i fra å forbedre rutiner til å komme med forbedringsforslag til drift og løsninger.

I tillegg kan det være behov for å delta i prosjekter, både på IT-drift og i forbindelse med ombygging av, eller installasjon av nye butikker.


Som person tror vi at du:

  • Har over gjennomsnittet teknisk forståelse
  • Har gode dokumentasjonsrutiner
  • Evner å jobbe strukturert med oppgaver både i team og selvstendig
  • Kan kommunisere effektivt med både teknisk og ikke teknisk personell
  • Er nysgjerrig på ny teknologi og ønsker å utvikle deg selv, og dele din kunnskap med kolleger


Erfaring fra teknisk service, print, Windows server og klient, Office 365, ITIL, prosjektarbeid/ledelse er positivt, men ikke et krav.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Vi er i alle fall klare for å høre fra deg så snart som mulig! Søkere vurderes fortløpende.

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss? Tips oss da vel.
Nettverk
LinkedIn
Sektor
Privat
Sted
Ranheimsvegen 9, 7044 Trondheim
Bransje
IT,
IT - programvare,
IT - maskinvare
Stillingsfunksjon
IT drift og vedlikehold / IT-support,
IT drift og vedlikehold / Drift/Operations

Nøkkelord

IT-support, 2.linje, Office 365, Windows, ITIL

(1/2)

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Thomas Hansen
Stillingstittel
Operation Manager
Telefon
997 66 890
  • Send melding

Søk her

Følg firma
804 følger dette firmaet
The Place 2 Be
Les om arbeidsplassen
Flere stillinger
Karriere
For student/nyutdannet
Hjemmeside

Ranheimsvegen 9, 7044 Trondheim

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode
235455855

Sist endret
17. okt. 2021 10:38
Loading ...
Loading ...

Deadline: 29-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...