Job type: Heltid

Loading ...

Job content

:

Er du en erfaren og løsningsorientert CE-sjåfør og kunne tenke deg et nytt sommereventyr i Fauske med omgående oppstart? Se her!

Vår kunde utvikler og leverer helhetlige løsninger innen blant annet post og logistikk. Dette nordiske konsernet har over 14 000 engasjerte og dyktige medarbeidere som bidrar til å sikrestille privatpersoner og bedrifter med post og pakker. De jobber aktivt hver dag mot målet om å være kundens første valg, være ledende på teknologi og innovasjon, samt være best på bærekraftig verdiskaping.

De vil tilby deg god introduksjon, opplæring og veiledning. Du vil tilegne deg verdifull erfaring fra ledende aktør innen distribusjon av post og pakker, noe som vil gi deg gode muligheter for videre arbeid.

Dine sentrale arbeidsoppgaver vil være lasting, lossing og distribusjon av post og pakker. Samtidig er det viktig å vedlikeholde kjøretøy og annet utstyr, samt være en ambassadør og ivareta virksomhetens verdier. Du vil bli ansatt hos StudentConsulting og leid ut til vår kunde.

Arbeidet vil hovedsakelig pågå mandag til fredag, men lørdager og søndager kan forekomme. Man kommer til å distribuere med bil og henger, noen kobler av hengeren og distribuerer med singelbil, og andre kjører bil og henger hele dagen. Man blir satt opp på en turnusrotasjon hvor man da muligens skal jobbe dagskift/ettermiddag/kveldsskift. Dette bestemmes av transportleder ved oppstart. Oppstart er preliminært uke 24 med forbehold om potensielle endringer. Dette er en sommerjobb og oppdraget pågår i første omgang til 20.august. Du vil jobbe fulltid og det er viktig at du kan jobbe hele denne perioden.

Detta söker vi:

Du har førerkortklasse CE, og har følgende kvalifikasjoner:
  • Gyldig YSK, digitalt sjåførkort og plettfri vandel.
  • Erfaring med distribusjonskjøring.
  • Gode kommunikasjonsevner på skandinavisk språk.
  • Gjennomgått kurs i bruk av løftelem/bakløfter er en fordel.

Vi søker etter deg som er nøyaktig og sikkerhetsbevisst med et øye for kvalitet, åpen, ærlig og bidrar positivt til arbeidsmiljø og utvikling. Samtidig er du en pålitelig lastebilsjåfør og i god fysisk form.

Høres dette ut som deg? Søk da vel!

Vi behandler søknader og intervjuer kvalifiserte kandidater fortløpende.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Sökord: Distribusjonssjåfør, Sjåfør, Distribusjon, Transport, Lastebil
Loading ...
Loading ...

Deadline: 23-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...