Vi søker Microsoft utviklere

Capgemini

View: 53

Update day: 25-05-2023

Location: Lillehammer Innlandet

Category: IT - Software

Industry: IT Services IT Consulting

Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Vi etablerer en IT kompetanse HUB på Lillehammer og søker deg som vil være med å skape de gode løsningene og utgjøre en forskjell for kundene!

Bli en del av vårt IT miljø på Lillehammer!

Capgemini ønsker å ekspandere i innlandet og søker deg som vil være med å skape de gode løsningene, deg som brenner for å ivareta kunden og gjøre en forskjell.

Capgemini utvikler noen av de mest innovative løsningene i markedet for våre kunder. Dette varierer fra små webapplikasjoner til store virksomhetssystemer. Vi er på utkikk etter mennesker som tenker design, brenner for innovasjon er kreative og analytiske. I Capgemini ønsker vi å vokse faglig gjennom å løse utfordringer for mennesker i samfunnet ved å finne de beste løsningene hos kundene våre. Vi ser etter deg som ønsker å skape en bedre fremtid gjennom digitale løsninger.

Ønsker du?
  • ..å jobbe med teknologi og utvikling?
  • ..å delta i morsomme prosjekter med kjente kunder?
  • ..å diskutere dine meninger om teknologi med dine kolleger?
  • ..å jobbe i et kompetansemiljø som vil hjelpe deg med din tekniske karrière?
  • ..å utfordre dine ferdigheter sammen med noen av de beste i bransjen?
  • ..å ta ansvar og eierskap for gode løsninger for våre kunder?

Hvorfor velge Capgemini?

Når du blir en del av Capgemini så vil du med en gang føle at du jobber sammen med dyktige kolleger, i et godt sosialt og aktivt fagmiljø med mål om å bygge kompetanse, utforske nye teknologier og løsninger som vi kan introdusere til våre kunder.

Vi legger til rette for fleksible arbeidsordninger og et hyggelig arbeidsmiljø hvor du med stor frihet kan påvirke din egen karrière og utvikling. For å holde deg oppdatert innen ditt fagområde legger vi til rette for karrièreplanlegging, sertifiseringer, metodeopplæring og deltakelse i faggrupper og kurs.

For oss er det grunnleggende at våre ansatte ivaretas og trives på jobb. Gode pensjons- og helseforsikringsordninger er derfor en selvfølge. Dessuten er det viktig for oss å tilrettelegge for at du har det fint i og utenfor jobb. Capgemini har firmahytter for sine ansatte, subsidiert treningsavgift, sosiale- og sportslige arrangementer, for å nevne noe.

Du blir en del av et internasjonalt nettverk i en av verdens største kunnskapsbedrifter. Fra Norge vil du ha muligheten til å jobbe på tvers av landegrenser, sammen med vår ekspertise i andre land.

Dette er deg:

Du brenner for å utvikle gode løsninger og syntes det er spennende å jobbe med komplekse systemer. Du holder deg faglig oppdatert innen de nyeste trendene. Du har ikke nødvendigvis alle svarene, men du vet hvor du kan finne de. Vi vektlegger at ansatte hos oss både har gode konsulentevner og faglig kompetanse, og minst like viktig har en genuin lidenskap for teknologi og systemutvikling.

Du bør ha gode kommunikasjonsferdigheter i norsk muntlig og skriftlig. Du vet hva du vil og jobber for å nå dine mål, samtidig som du er ydmyk og har en fleksibel holdning. Du må være en god lagspiller og ønske å spille både deg selv og andre rundt deg gode. Du bør like å gi råd om valg av teknologi basert på kundens forretningsmodell og -strategi

Du har i tillegg følgende kvalifikasjoner som Microsoft-utvikler :

Noen eller mange års erfaring med C# og .NET. Har erfaring eller er nysgjerrig på utvikling ved bruk av Azure-skyplattformen og Azure DevOps. Har 3 eller 5 års relevant høgskole-/universitetsutdanning

Høres dette spennende ut og du vil vite mer?

Ta kontakt med Eli Hagen, Teamlead - Lillehammer, på telefon: 95 48 48 64

Interessert i å bli bedre kjent med oss? Besøk bloggen vår her .
Loading ...
Loading ...

Deadline: 24-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...