Job type: Full-time

Loading ...

Job content

AFRY Food & Pharma i Norge har kontor på Lillestrøm med 13 ansatte. Vi utvikler og implementerer kompatible, effektive, sikre og miljøvennlige produksjonslinjer og produksjonsanlegg sammen med våre kunder. Dette handler ofte om nøkkelprosjekt eller EPC- (Engineering, Procurement and Construction) prosjekter med levering av integrert prosessteknikk, inkludert automatisering. Vi er våre kunders samarbeispartnere og hjelper dem med å finne riktig løsning for akkurat deres utfordring. AFRY leder og deltar i en rekke industriorganisasjoner innen matvare- og farmasiindustrien, som eksempelvis ISPE, MEDEA, Sargua Barqua, BOTI og industri cluster.

Les mer om våre tjenester på vår hjemmeside .

Vår dyktige seksjonssjef går over i en annen stilling i forretningsområdet, og vi søker derfor hans erstatter. Som seksjonssjef vil du være ansvarlig for forretningsutvikling, oppfølging og utvikling av medarbeiderne, skape og opprettholde gode relasjoner med både kunder og intert i AFRY Food & Pharma, rekruttering av nye medarbeidere og administrasjon ifm drift av seksjonen.

Hvem er du?

Du er en modig og dedikert lagspiller som har faglig tyngde og jobber godt både selvstendig og i team. Du er omgjengelig med gode sosiale kommunikasjonsegenskaper og er flink til å bygge gode relasjoner. Du har høy arbeidskapasitet og evner å være proaktiv, analytisk, løsningsorientert og kan se helheten så vel som detaljer.

Du liker å jobbe strukturert, overholder tidsfrister og leverer kvalitet i ditt arbeid. Du er nysgjerrig og deltar gjerne aktivt i fagnettverk hvor erfaringer og kunnskap deles. Du er service-orientert i ditt arbeid, endringsvillig, fleksibel og håndterer svingninger i arbeidsintensitet på en god måte.

Ønskede kvalifikasjoner
  • Relevant master eller bachelor fra universitet/høyskole eller tilsvarende
  • Erfaring med personalledelse
  • Erfaring fra å jobbe med forretningsutvikling, salg og marked, økonomioppfølging og tilbudsarbeid
  • Liker å jobbe med administrative oppgaver, rapportering og alle oppgaver som følger med det å ha personalansvar
  • Det er en fordel om du har erfaring fra næringsmiddelbransjen, men ledererfaring fra andre bransjer kan like gjerne fungere
  • God kunnskap om prosjektledelse
  • Naturlig evne til å bygge relasjoner med andre mennesker
  • God til å kommunisere, både muntlig og skriftlig, både på norsk og engelsk.
Vi tilbyr

I AFRY tror vi på kraften av mangfold og samarbeid i og på tvers av prosjekter, fag, markeder og geografi. Vi utfordrer, støtter og bringer frem det beste i hverandre. Vi tilbyr deg muligheten til å utvikle deg selv i et tverrfaglig og kompetent fagmiljø og spille en rolle i realiseringen av et bærekraftig samfunn. Hos oss vil du få hyggelige, engasjerte og dyktige kolleger, og en arbeidsplass med stor takhøyde og et inkluderende arbeidsmiljø.

Vi byr på konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, fleksibilitet til å kombinere jobb og privatliv, fem uker ferie samt fri i romjul og påskeuken.

Vi etterlever verdiene våre; modige, dedikerte, lagspillere.

Ta gjerne kontakt for en uformell prat, vi vurderer og intervjuer aktuelle kandidater fortløpende, så søk stillingen i dag! Vi ser fram til å høre fra deg.

Dersom du ønsker å vite mer om denne muligheten, ta kontakt med enten Paul Lange, BU Manager Food. tlf: +45 81772444 eller nåværende seksjonssjef Hans Vedde, tfl: 990 90 194.

Om AFRY

AFRY er et ledende europeisk selskap med global rekkevidde innen teknologi, design og rådgivning. Vi akselererer omstillingen til et bærekraftig samfunn.

Vi er 16 000 dedikerte eksperter innen infrastruktur, industri, energi og digitalisering, som sammen skaper bærekraftige løsninger for fremtidige generasjoner.

AFRY i Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger.

Vi har over 900 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Molde, Sarpsborg, Lillestrøm, Kristiansand, Bergen og Sandefjord.

Lenke til denne siden https://afry.com/no-no/jobs?rmpage=job&rmjob=725&rmlang=NO
Loading ...
Loading ...

Deadline: 25-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...