Veiledere i Grimstad

Skatteetaten

View: 99

Update day: 08-02-2024

Location: Grimstad Agder

Category: Other

Industry: Government Administration

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Fra julegaver til nyttårsforsett

Det å kommunisere tydelig og forståelig, og at du er et servicemenneske, er helt grunnleggende for å lykkes i denne jobben. Målet vårt er at brukerne skal få hjelp første gang de tar kontakt, slik at de kan handle riktig. Vår førstelinje er selve hjerte i Skatteetaten, og vi skal nå styrke den med 33 nye kollegaer rundt omkring i hele landet.

Vi veileder brukerne over telefon, fysisk oppmøte og skriftlig via kontaktskjema, Chat og Facebook. Akkurat nå trenger vi flere kollegaer som kan bidra i veiledningen hovedsakelig på telefon, men veiledning i de andre kanalene vil også kunne bli en del av arbeidshverdagen.

Du vil bli en del av et stort fagmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer som veileder befolkningen på områdene skatt, avgift, folkeregister og a-ordning. Fagmiljøet har også ansvar for ID-kontroll og saksbehandling på enkelte områder.

Arbeidet vil gi deg god innsikt i Skatteetatens fagområder, og gir deg verdifull arbeidserfaring fra en offentlig etat med høyt utviklings- og brukerfokus.

Grimstad er en veldig trivelig sørlandsby, hvor du har tilgang til en flott skjærgård! Liker du å gå en tur i naturen har du mange muligheter for det også. Grimstad er også en universitetsby.

Hvilken kompetanse er viktig i denne rollen?

  • Du har høyere utdanning på minimum bachelornivå, gjerne innenfor minst ett av fagområdene service, kommunikasjon, pedagogikk, økonomi, administrasjon eller juss. Internasjonale grader må være godkjent av NOKUT/H-dir. Relevant veiledningserfaring kan kompensere for utdanningskravet.
  • Du har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk.
  • Du har gode digitale ferdigheter - særlig system og navigeringskompetanse er viktig i denne jobben.
  • Det er en stor fordel om du har erfaring fra relevant veiledningsarbeid innenfor komplekse tjenester og/eller regelverk.
Hva ser vi etter hos deg?

  • Du elsker å jobbe med mennesker og yte god service ved å ha brukerens behov i sentrum.
  • Du er omgjengelig i møte med andre, er fleksibel i arbeidshverdagen og bistår der det trengs.
  • Du kan sette deg inn i nye og kompliserte regelverk og evner å veilede tydelig og enkelt slik at bruker forstår.
Kjenner du deg selv igjen i dette? Da er denne jobben noe for deg!

Hvorfor skal du velge oss?

Høres det givende ut å jobbe et sted med et inspirerende samfunnsoppdrag? Da tror vi du vil trives hos oss. Vi kan friste med muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker i en nytenkende organisasjon som høster stor tillit i befolkningen. Du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder, og samarbeide på tvers av lokasjoner.

Hos oss får du rammer som sikrer deg en fornuftig balanse mellom jobb og fritid: du får fleksitid og betalt overtid, sommertid, samt mulighet for å trene litt i arbeidstiden. Medlemskap i Statens pensjonskasse følger også med. Det betyr blant annet at du får en av Norges beste pensjonsordninger og mulighet til å søke om boliglån med gunstige betingelser. Les mer på spk.no.

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med muligheter for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi selvsagt tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du blir ansatt som førstekonsulent eller rådgiver med en årslønn mellom 520 000 - 650 000 kr avhengig av kvalifikasjonene dine. For spesielt kvalifiserte kandidater kan vi vurdere å gi noe høyere lønn enn dette.

Synes du dette virker spennende eller er det noe du lurer på etter å ha lest denne annonsen? Trenger du mer informasjon om stillingen eller om oss? Da er det bare å ringe Lisa Eiken (som kanskje blir din nærmeste leder) på telefon 456 85 702 - jeg gleder meg til å prate med deg!

Verdt å merke seg før du søker

Vi er mer opptatt av hva du kan, dine erfaringer og kompetanse enn hvor flink du er til å skrive en jobbsøknad. Derfor ber vi deg om å levere en god og beskrivende CV hvor du får frem hva du har gjort og oppnådd som gjør deg kvalifisert for stillingen du søker på. Du trenger altså ikke å skrive eller legge ved et søknadsbrev.

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Vi er på jobb for alle og skal være et godt sted å jobbe for alle. Likeverd, likestilling og mangfold er en del av kulturen vår og vi har nulltoleranse for diskriminerende praksis og oppførsel. Har du hull i CV-en din, funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn vil vi oppfordre deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Det gir deg mulighet for å få positiv særbehandling. Vi kaller alltid inn minst én kvalifisert kandidat fra hver av disse gruppene til intervju.

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Det er mulig å be om å bli unntatt denne søkerlisten. Da må du i så fall begrunne hvorfor du ønsker det, og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det, hører du selvsagt fra oss.

Vi ber om at du laster opp vitnemål og karakterutskrifter, fortrinnsvis via Vitnemålsportalen.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 24-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...