VA-rådgiver

AFRY

View: 156

Update day: 16-05-2023

Location: Oslo City Oslo

Category: Other

Industry: Information Technology Services Management Consulting Financial Services

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

VA-seksjonen i AFRY søker etter en engasjert fagkollega som brenner for utvikling av VA-faget med alle de positive effektene dette får for samfunnet.

DU er utdannet sivilingeniør eller ingeniør med minst 5 års erfaring fra VA- eller overvannsprosjektering og VI er gjengen du ønsker å jobbe med. På vårt hovedkontor i Oslo sitter 13 dedikerte VA-rådgivere som arbeider med stort sett alle deler av fagområdet.

Din hovedrolle kan være oppdrags- og disiplinleder eller fagressurs for planlegging og prosjektering av VA-anlegg/overvannshåndtering. Du har gjerne erfaring med prosjekteringsverktøy, fortrinnsvis Autocad/Novapoint. Erfaring innen bruk av analyseverktøy med Arc-gis eller lignende er en fordel.

Vi ønsker oss en fagkollega med gode analytiske evner, god samarbeidsevne samt serviceinnstilling ovenfor kunder. AFRY har den siste tiden fått en solid posisjon innen utbyggingen av store samferdselsoppdrag gjennom blant annet Follobanen, E18 Langangen – Rugtvedt og E16 mellom Turtnes og Øye for å nevne noe. Stillingen kan derfor by på tverrfaglig samarbeid i et stort fagmiljø i tilknytning til veg- og samferdselsprosjekter. I tillegg har vi et bredt omfang av private og offentlige kunder som gir stor variasjon i prosjektporteføljen. Det kan nevnes stor oppdragsmengde knyttet til nyoppføring eller rehablitering av bygg. Her utgjør urban, bærekraftig overvannshåndtering en sentral del av rådgiveroppgaven.

Hva kan AFRY tilby?
  • Spennende utfordringer i et internasjonalt konsern
  • Allsidige og utfordrende prosjekter
  • Mulighet til å påvirke utviklingen av juniorresurser og VA-seksjonens strategi og retning
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap.
  • Eksterne og interne kursopplegg
  • Fleksibel arbeidstid
  • Konkurransedyktige betingelser
Vi etterlever verdiene våre; modige, dedikerte, lagspillere, og du bør kjenne deg igjen i det samme!

I AFRY vil du oppleve å bli en del av et miljø med flat struktur, gode utviklingsmuligheter og en aktiv personalklubb. Vi ønsker å legge til rette for at vi kan bli kjent på andre arenaer utover kontorlandskapet. Vi har gymsal i kjelleren med faste aktiviteter, skitur om vinteren, topptur på høsten eller karaoke på syng en vanlig fredag, for å nevne noe.

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Sivert Denneche, seksjonsleder VA Oslo på mail sivert.denneche@afry.com eller telefon 93291394

AFRY er et rådgivende ingeniørselskap som leverer prosjektering av alle rådgiverfag innen bygg og samferdsel. Våre ingeniører planlegger fremtidens bærekraftige og effektive byer, barnehager, skoler og leilighetskompleks, større omsorgsbygg som sykehjem og sykehus og enorme samferdselsprosjekter.

Med vel 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord og Bergen er vi et av de største rådgivermiljøene i Norge. Vi jobber tett sammen med arkitektselskapet Gottleb Paludan, som er heleid av AFRY. AFRY i Norge skaper med sine 900 medarbeidere bærekraftige, fremtidsrettede løsninger gjennom arkitektur, prosjektering og prosjektledelse. AFRY i Norge er en del av det internasjonale AFRY-konsernet, et ledende europeisk selskap med global rekkevidde innen teknologi, design og rådgivning. Vi akselererer omstillingen til et bærekraftig samfunn. Vi er 16 000 dedikerte eksperter innen infrastruktur, industri, energi og digitalisering, som sammen skaper bærekraftige løsninger for fremtidige generasjoner.

Making Future

Lenke til denne siden https://afry.com/no-no/jobs?rmpage=job&rmjob=731&rmlang=NO
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...