Job type: Fast

Loading ...

Job content

Nordens største takentreprenør Protan Entreprenør AS avdeling Bodø er på utkikk etter en ny prosjektleder!Vi har mange spennende prosjekter på gang.

Protan Entreprenør ASer eid av Protan AS, som er en internasjonaltanerkjent produsent av membraner til en rekke formål, deriblant miljøvennlig takbelegg med svært lavt CO2-avtrykk som bidrar til utslippsfrie byggeplasser. Det norsk eideProtan-konsernet består av mer enn 900 ansatte i 13 land, med en omsetning på 2,6 miliarder i 2022.

Det største forrertningsområdet er takentreprise, hvor Protan Entreprenør AS utgjør den norske takentreprenørvirksomheten. Vihar kontorer i hele landet og virksomhet både i Norge, Sverige og Danmark med en årlig omsetning på ca. 900 mill Nok.Avdelingen i Bodø har nylig gjennomført prosjekter som:

 • Smarthotellet, Bodø.
 • Holmen Lakseslakteri, Sortland.
 • Hurtigrutemuseet, Stokmarknes.
 • Byggmakker, Hunstad.

Sammen med en trygg og erfaren organisasjon vil du få ansvaret for prosjekter fra A-Å. I rollen vil du være personalansvarlig for opp til ti taktekkere i ditt team, og sikre at HMS-rutiner følges. Du vil rapportere videre til avdelingsleder. I Protan Entreprenør har vi et stort fokus på kompetanseheving og du vil være med på å heve kompetansen i ditt team. Spennende? Da håper vi at du undersøker videre hva vi kan tilby deg som vår prosjektleder!


Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Overordnet ansvar for prosjektstyring i gjennomføringsfase.
 • Økonomistyring og resultatansvar for prosjektet, her under nødvendig rapportering.
 • Planlegge og lede byggeprosjekter sammen med BAS.
 • Sikre HMS og kvalitet på prosjekter.
 • Kontrahere og forhandle med kunder og underleverandører.
 • Lede personalet og koordinere bemanningen til prosjekter.

Hvem ser vi etter? Vi søker etter en proaktiv og engasjert prosjektleder med krav om kompetanse fra bygg, som har erfaring med personalansvar. Du er tydelig, motiverer og stiller krav for å sikre effektiv drift. Kommunikasjon og relasjonelle ferdigheter stiller sterkt hos deg. Du er strukturert, faglig engasjert og vant til å ta lederansvar. Din bakgrunn er gjerne fra entreprenør-, bygg- og industri bransjen.


Videre ser vi for oss at du har:

 • Høyere utdannelse eller teknisk fagskole. Mesterbrev / fagbrev kombinert med erfaring fra prosjektadministrasjon kan kompensere for manglende formell utdanning.
 • Administrativ og/eller økonomisk utdanning kombinert med erfaring fra bygg- og industri kan kompensere for manglende fagbrev.
 • Du behersker norsk og engelsk godt.
 • Økonomiforståelse og gode datakunnskaper.
 • Erfaring fra arbeid som prosjektleder og/eller byggeleder.
 • Førerkort klasse B.


Hvorfor skal du velge oss?

Vi kan tilby deg en spennende hverdag hvor du får være på taket av utviklingen i Bodø på lag med nordens største takentreprenør. Hos oss får du gode forutsetninger for å lykkes hos en seriøs aktør med godt internasjonal omdømme i bransjen. Du vil få gode muligheter for å påvirke bedriften og din egen arbeidshverdag. Vi tilbyr fleksitid med kjernetid fra 07-15. Hos oss har vi ordring på viktige goder, som AFP-ordning, bonusordringer og bilordning. Du vil og få gode lønnsbetingelser og forsikringer.

Onboardringen hos oss er en av de beste, hvorav vi har egen onboarding for prosjektledere. Du vil få god innføring i starten og støtte fra HQ hele veien. Protan Entreprenør har gode muligheter for faglig- og personlig utvikling gjennom heving av kompetanse.

Vi har et innovativt miljø med høy trivselsfaktor. Sammen har vi felles lunsjordring i våre fine og moderne lokaler, hvor vi til og med har en balkong hvor du kan nyte kaffen din. Lokalene ligger på Langstranda som er midt i smørøyet for utviklingen som skjer rundt oss. Protan er en IA-bedrift, som betyr at vi er en arbeidsplass med plass for alle.


Bli bedre kjent med oss via vår hjemmeside: Protan Entreprenør (protanentreprenor.no)


Har du spørsmål om stillingen, kontakt vår rådgiver i Adecco Select, Marie Karen Hovland Stensvik telefonnummer 951 69 287 eller på e-post Mariekaren.stensvik@adecco.no

Loading ...
Loading ...

Deadline: 17-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...