Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Er du en erfaren og engasjert Statsautorisert Regnskapsfører som ser etter nye muligheter? Ønsker du deg gode kollegaer i et inkluderende arbeidsmiljø i tillegg til arbeidsoppgaver som utfordrer? Da vil vi høre fra deg!????

I Greenstep tilbyr vi en unik mulighet til å jobbe med varierte og spennende kundeoppdrag hos en etablert nordisk aktør innen økonomisk rådgivning. Kundearbeid er en viktig del av ditt arbeid og dermed trives du i en rolle hvor kvalitet, kommunikasjon, rådgivning og rapportering til kunden er en sentral del av din hverdag. Arbeidsoppgavene er tillpasset deg, men som statsautorisert regnskapsfører har du det overordnede kundeansvaret i kundeoppdragene och dette innebærer bl.a.,

???? Løpende regnskap, avstemming, dokumentering og rapportering

???? Skatteberegning og skattemelding

???? Årsoppgjør

???? Rådgivning og strategisk planlegging

I Greenstep tror vi på samarbeid og selv om du jobber godt selvstendig ønsker du å lykkes som et team. Hos oss blir du en del av vår Greenstep-familie med over 700 kollegaer i hele Norden som alle jobber sammen for å nå våre felles mål. Her får du plass til egen utvikling, men også til å dele og bidra med din kunnskap og ekspertise.

DIN PROFIL

???? Du er statsautorisert regnskapsfører med minst fem års erfaring fra allsidig regnskapsarbeid, erfaring fra konsulentrollen sees som en fordel

???? Du har gjerne erfaring fra en rolle som teamlead eller teamleader kompetanse

???? Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk

???? Du setter alltid kunden i fokus og er dermed flink til å kommunisere, er engasjert, driven og kvalitetsbevisst

???? Du er strukturert og systematisk

???? Du har god systemforståelse, erfaring fra Tripletex og Netsuite er en fordel, men ingen forutsetning

???? Du har en positiv holdning og forholder deg upretensiøs til å bidra med dine ferdigheter, erfaringer og ideer

???? Fleksibilitet og nytenkning er en selvfølge

HVA VI TILBYR

Hos Greenstep får du plass til å vokse, under gode arbeidsforhold og som en del av en fantastisk nordisk familie. Hos oss blir du en del av et arbeidsfellesskap der kompetanse, bærekraft og en genuin vilje til å hjelpe og støtte hverandre er en åpenbar del av hverdagen.

I stedet for utdaterte hierarkier, fokuserer vi på teamtenkning og selvledelse i et arbeidsfellesskap og en bedriftskultur der ingen er alene. Vi jobber profesjonelt, inkluderende og med en åpen og ærlig kommunikasjon, hvor vi som team hjelper hverandre for å lykkes og sammen nå våre og kundene våres mål.

Vår hybride arbeidsmodell gir mulighet for fleksibilitet i jobben, dvs. mer frihet til å få arbeidet gjort når, hvordan og hvor du er mest produktiv, enten det betyr å jobbe hjemmefra iblant eller fra kontoret i Moss eller Oslo.

I tillegg til en attraktiv tjenestepensjons- og forsikringspakke, helsebidrag og felles tiltak, aktiviteter og arrangementer, deler vi i Greenstep med vårt overskuddsfordelingsprogram «Together» også årlig ut 10% av selskapets driftsresultat til alle Greenstepers – fordi vi alle jobber sammen for vår og våre kunders virksomhet og vekst.

HVEM ER VI

Greenstep er en familiebedrift, en vekstpartner og en ekspertorganisasjon med tjenester innen CFO, regnskap, lønn, skatte- og forretningsjus, HR, bærekraft, ERP-systemer, dataanalyse og automatisering. Vi har hatt en organisk tilvekst og per dags dato inkluderer Greenstep alle oss +700 medarbeidere i Finland, Åland, Sverige, Norge og Estland, alle med en felles målsetning om å hjelpe vekstbedrifter til å bli ledende innen sine respektive bransjer.

I Greenstep er vi også opptatt av en bærekraftig fremtid for vårt miljø og samfunn. For oss betyr dette å kombinere sosial, miljømessig og økonomisk bærekraft på alle de steder og måter vi opererer. Vi lever etter våre bærekraftige verdier og utover "Together" -programmet inkluderer vårt bærekraftsprogram blant annet også en investeringsplan, hvor Greenstep årlig investerer 10% av selskapets driftsresultat i fornybar energi de neste fem årene.

ER DU VÅR NESTE GREENSTEPER?

Bor du i regionen Oslo eller Moss og synes dette høres spennende ut, vil vi gjerne høre fra deg for å bli bedre kjent med deg. Intervjuer og utvelgelser vil finne sted fortløpende, så send søknaden din allerede i dag!

Vi vil også gjøre deg oppmerksom på at vi kan foreta en kredittsjekk på de personer som rekrutteres til oss.

Vil du bli bedre kjent med Greenstep, klikk deg inn her: https://greenstep.com/no

Loading ...
Loading ...

Deadline: 07-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...