Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse i en stilling hvor du blir en del av vårt erfarne rådgivermiljø. Ved Altakontoret ønsker vi å gi deg den beste forberedelsen på arbeidslivet gjennom at du får jobbe med reelle prosjekter og ta del i ukentlige samlinger for alle sommerstudentene ved kontoret. For denne rollen trenger du en interesse av å være med å skape innovative og bærekraftige løsninger sammen med oss. Er du vår nye Sommerstudent? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vårt kontor i Alta

Rambøll i Alta er Rambølls største kontor i Nord Norge, med hovednedslagsfelt i Troms og Finnmark, men deltar også i en del nasjonale prosjekter. Vi har et tverrfaglig kontor med 40 dyktige, hyggelige og motiverte kolleger i moderne kontorlokaler, som dekker tekniske systemer, konstruksjonsteknikk, vann- og avløpsteknikk, areal- og samfunnsplanlegging, samferdsel, byggsøk og prosjektadministrasjon. Vi jobber med kunder i både privat og offentlig sektor og samarbeide med mange ulike fag på tvers av våre kontorer i Norge. Vi jobber med alle typer prosjekt både innen tidligfase, konsept og idéutvikling til ferdigstillelse og videre med rådgiving i driftsfasen.

Vi ønsker å gi våre sommerstudenter det beste utgangspunktet for en videre karriere i rådgiverbransjen og du vil derfor få delta i
  • Du får bidra i reelle prosjekter og bryne deg på varierte arbeidsoppgaver
  • Vårt opplæring- og treningsprogram for studenter, som skal gi kandidaten innblikk i den forretningsmessige del av virksomheten, i tillegg til konkret deltakelse i prosjekteringsarbeider for pågående prosjekter.
  • Ukentlige samlinger hvor du får lære fra våre erfarne rådgivere om de ulike fagfeltene som er involvert i et prosjekt i bygg- og anleggsbransje. Dette vil bidra til et godt faglig og sosialt miljø.
  • Planlegging, teknisk løsning, dimensjonering og modellering av pågående prosjekter
  • Befaringer, innmålinger, kundemøter
Vi ønsker at du har følgende bakgrunn
  • 3.-4. klassestudent Ing/SivIng VA infrastruktur, hydrologi eller vannrensing
  • Fordel med erfaring med BIM, AutoCAD og Revit
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk
I denne rollen vil det være en fordel om du også er selvstendig og initiativrik og ønsker å bidra til vårt humørfylte arbeidsmiljø.

Velkommen til Vann!

Rambøll Vann globalt består av ca. 1100 medarbeidere hvorav litt over 100 jobber i Norge og 10 stykker på Altakontoret. Vi er en aktivt del av et nasjonalt og globalt vann-fellesskap og jobber meget bredt innenfor fagfeltet. Vi planlegger og detaljprosjekterer vannsystemer fra kilde til resipient.

Dersom du er nysgjerrig på hvordan vi sikrer vannforsyning til små og store forbrukere, utslippskrav for avløpsvann eller hvordan vi skal klimatilpasse samfunnet for mer nedbør, så er Rambøll Vann Alta stedet for deg i sommer!

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad, karakterutskrift og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist 07.11.2021.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne avdelingsleder Vann Bjørnar Nordeidet. Telefon 975 03 122
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...