Sommerhjelp

Ringo Mosseporten

View: 44

Update day: 25-05-2023

Location: Moss Viken

Category: Part-time Other

Industry:

Job type: Part-time

Loading ...

Job content

Stillingsannonse: Sommerhjelp - Ringo Mosseporten Kjøpesenter

Siden 1982 har Ringo vært en stolt tilbyder av dagens kuleste og mest populære leker, til hundretusenvis av barn over hele Norge. Nå søker vi en engasjert sommerhjelp til vår butikk på Mosseporten Kjøpesenter.

Vi ser etter deg som er fremoverlent, har erfaring fra butikk og alltid ser muligheter for salg. Som serviceinnstilt og dedikert medarbeider er du villig til å gå den ekstra milen for å tilfredsstille kundens behov. Du har et sterkt konkurranseinstinkt, motiveres av å oppnå resultater og trives med å sette deg mål. Videre er du en person som liker å lære, dele kunnskap og ferdigheter, og som kan arbeide både selvstendig og i team. Du forstår verdien av å bygge gode kunderelasjoner og er fleksibel og utadvendt.

Dine ansvarsområder vil omfatte salg og kundeveiledning, samt å bidra til at butikken alltid ser flott ut sammen med teamet eller på egenhånd. Å jobbe som butikkselger hos Ringo innebærer en fysisk og aktiv rolle, der du vil stå, gå, løfte og montere. Erfaring fra butikk kan være en fordel, men er ikke nødvendig da vi legger vekt på personlig egnethet.

Arbeidstiden vil hovedsakelig være kveld og helg, med noen dagvakter.

Vi behandler søknader fortløpende. Send din søknad til Carolinejosefinee@hotmail.com

Har du spørsmål, ta kontakt med Caroline Josefine Mathisen på telefon 46 12 50 46.

Bli en del av Ringo-teamet og bidra til å gi alle våre kunder en fullverdig Ringo-opplevelse!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 01-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...