Job type: Fast

Loading ...

Job content

Stillingsopplysninger

Publisert
18.04.2023
Referanse
325942
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ingrid Hovland
Telefonnummer
+4792632846
E-post
ingrid.hovland@dfind.no
Søknadsfrist
15.05.2023
linkedin
Søk nå
Send denne stillingen via e-post Skriv ut

Lyst til å bli en del av et IT-miljø med fokus på sikkerhet og innovasjon? Bli med som sikkerhetskonsulent hos oss!

Om oss

Vi er Norges største uavhengige breddehøyskole og har over 100 års erfaring med å tilby kvalitetsutdanning basert på det fremste innen forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid. Vi har som formål å gi flest mulig mennesker anledning til utdanning og personlig utvikling.

Vår visjon: “Med kreativitet og faglig tyngde skal Høyskolen Kristiania tilby morgendagens studier i dag”

Innovasjon og nyskapning står sterkt hos oss - vi skal ligge i front i digitalisering for å sikre at vi kan fortsette å utdanne kandidater med kvalifikasjoner for fremtidens arbeidsmarked. Derfor ønsker vi nå å styrke vår avdeling for IT-sikkerhet med en sikkerhetskonsulent som kan være med på å styre, sette retning og sørge for at digital sikkerhet er prioritert i alle våre utviklingsprosesser.

Hvorfor jobbe hos oss?

Hos oss vil du bli en del av et kompetent og fremoverlent IT-miljø hvor du kan ta del i og påvirke prosesser og veivalg for hvordan vi skal utvikle oss videre. Vi har en uformell kultur som oppmuntrer til fri meningsutveksling og lav terskel for å komme med egne meninger og forslag. Et nøkkelord for hvordan det er å jobbe hos oss er medarbeiderskap: vi oppfordrer våre ansatte til å bidra til et positivt arbeidsmiljø, ta ansvar for trivsel og velvære, og samarbeide for å utvikle seg selv og hverandre! Hos oss kommer du til å oppleve en variert arbeidshverdag, fleksibel arbeidstid og et godt arbeidsmiljø.

I rollen som sikkerhetskonsulent får du mulighet til å:

Fungere som rådgiver innen beste praksis rundt trusselmodellering og sikkerhet. Du vil være med på å sette sikkerhet på agendaen og ta det overordnede ansvaret for tilrettelegging og implementering av sikkerhet gjennom hele utviklingssyklusen. I stillingen vil du jobbe mye med vårt SAST-verktøy for å identifisere og evaluere sårbarheter i systemene våre. Samtidig vil du jobbe tett på utviklerne for å bidra til økt kompetanse innen sikker koding. Sammen med de andre IT-avdelingene vil du være med på å skape en god samarbeidskultur mellom sikkerhet, utvikling og drift. Du vil også påvirke valg av verktøy og være direkte ansvarlig for forvaltning av sikkerhetsproduktene våre.

Vi ser etter deg som:

Er nysgjerrig og liker å sette deg inn i komplekse problemstillinger. Vi setter pris på at du tar initiativ og ikke nøler med å dele av egne ferdigheter og kunnskaper. Dersom du har høyere utdanning innen informasjonssikkerhet er det en stor fordel, men dette kan også kompenseres for med arbeidserfaring. Siden stillingen innebærer tett samarbeid med utviklere er det viktig at du er komfortabel med programmering. Relevante teknologier og språk er blant annet Linux, .NET, C#, containere og skyteknologi. Har du i tillegg erfaring med sikker systemutvikling er det et stort pluss. Utviklingsteamene våre jobber fra flere lokasjoner både nasjonalt og internasjonalt, og det er derfor viktig at du er komfortabel med å jobbe distribuert og kan kommunisere godt på engelsk.


Ønsker du å vite mer om stillingen? Kontakt rådgiver Ingrid Våge Hovland på 92632846 eller ingrid.hovland@dfind.no


Om arbeidsgiver

Høyskolen Kristiania leverer forskning og utdanning innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, informatikk, helsevitenskap, innovasjon og kunstfag. Med over 14.500 studenter og et stort utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Høyskolen Kristiania Norges største uavhengige bredde høyskole. Høyskolen Kristianias oppdrag er å bidra til Norges sosiale og økonomiske utvikling gjennom en problemdrevet og anvendt kunnskapsutvikling og -formidling, i nært samarbeid med arbeidslivet. For å kunne utføre dette oppdraget på en mest mulig effektiv måte, har Høyskolen Kristiania som mål å bli Norges første uavhengige universitet.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 28-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...