Loading ...

Job content

Sett spor med Bane NOR: Bli konserntrainee i vår konsernstab

Om oss

I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet fremover. Derfor jobber vi målrettet med bærekraft, modernisering og knutepunkt. Hos oss får du engasjerte og nytenkende kolleger med en sterk tro på at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere. Nå trenger vi en konserntrainee i Bane NORs konsernstab som vil bidra til å modernisere Norge sammen med oss og våre samarbeidspartnere. I år søker vi nye, engasjerte individer til Konsernstab Virksomhetsstyring i både bærekraft og strategi og til Konsernstab Kommunikasjon og samfunnskontakt.

Gjennom 15 år har vi utviklet et omfattende traineemiljø, og nå har du muligheten til å bli en del av det. Tidligere traineer har i dag i sentrale roller i både Bane NOR og i den videre jernbanesektoren. Vi støtter din faglige og personlige utvikling med en mentor som følger deg hele veien, i tillegg til fagnære veiledere under praksisperiodene.

Gjennom traineeprogrammet for konserntraineer ønsker vi å forme kandidater med en breddekompetanse fra ulike deler av Bane NORs virksomhet. Den omfattende satsingen på jernbanen i Norge gjør det vanskelig å ikke bli revet med, og dette preger arbeidsmiljøet.

Hos oss får du

Vi er en organisasjon i vekst. Viktigheten av oppgavene våre vil prege arbeidsmiljøet rundt deg, med flinke folk som brenner for det de jobber med. Vi setter faglig utvikling høyt, med interne kompetansebyggende muligheter for våre ansatte. Du får arbeidsforhold for tiden vi lever i - med fleksibel arbeidstid og du vil bli inkludert i et sosialt miljø med bl.a bedriftsidrettslag, sosiale og faglige arrangementer. Blant ansattgodene finner du svært gode pensjons- og forsikringsordninger, og selvsagt personalbillett med Go Ahead, SJ Nord og VY sine tog. Vi har også:

  • Gode utviklingsmuligheter i en organisasjon i vekst med dyktige kollegaer og sterke fagmiljøer
  • Flott personalrestaurant på vårt hovedkontor i Oslo og du får selvfølgelig betalt lunsjpause
  • Moderne og sentrale lokaler i Oslo, treningsfasiliteter og innendørs sykkelparkering i bygget.
  • Permisjonsordninger som møter ditt behov

Vi er også opptatt av work-life-balance - for vi tror at du fungerer bedre på jobb om du fungerer godt privat.

Dette tror vi du trenger for å lykkes og trives

Vi ser etter deg som har en mastergrad eller bachelorgrad innen bærekraft, statsvitenskap, samfunnsøkonomi, samfunnsplanlegging, siviløkonomi, media/analyse, kommunikasjon og ledelse, industriell økonomi, rettsvitenskap eller lignende. For å lykkes som Trainee i Bane NOR ser vi for oss at du er både initiativrik og nysgjerrig.

Flytende skriftlig og muntlig kommunikasjon på norsk er nødvendig for å bli trainee i Bane NOR.

Ønsker du å bygge breddekompetanse i et stort konsern? Da er du akkurat den vi ser etter!

Kjekt å vite

Ser du noe du ikke kan? Ta det helt med ro – vi skal sikre at du får en god opplæring! Vi oppfordrer deg til å søke stillingen om den er interessant, og om du har lyst til å lære noe nytt.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss kollegaer med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. Hva betyr disse verdiene for deg?

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

I løpet av 2023 vil selskapet og ansatte i Spordrift AS bli overført til egen divisjon i Bane NOR SF. Spordrift AS er nå et datterselskap.

Antall stillinger: 3
Søknadsfrist: 15. oktober 2023
Oppstart: 19. august 2024

Vil du sette virkelige spor, håper vi du tar kontakt med oss!

Kontaktinformasjon

Hanna Marie Kristoffersen
Rådgiver Research & Analyse
Teknologi Jefferson Wells
E-post: Hanna.Marie.Kristoffersen(at)jeffersonwells.no

Stillingstittel:Trainee stab
Stillingskategori:Administrasjon
Sted:Oslo, NO, 0191
Ansettelsesform:Fast ansatt
Søknadsfrist:15.10.2023

Vil du være med å styrke virksomhetsstyringen i Bane NOR?

Loading ...
Loading ...

Deadline: 04-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...