Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Hitachi ABB Power Grids er en banebrytende teknologileder som bidrar til å levere fremtidsrettede, bærekraftige og energieffektive løsninger til en verden i rask endring. Vi hjelper til med å holde lysene tent, fabrikker i drift og bidrar med utvikling av grønne løsninger mot et stadig mer elektrifisert samfunn. Vi ønsker din lidenskap og energi i videreutviklingen av vårt team som gjennom mangfold og samarbeid skaper fremtidens innovasjon.

I Bergen er vi en liten avdeling med store ambisjoner og masse driv. Lokalene våre er helt nye, med utsikt over terminalen på Flesland. Vi jobber sammen med store variasjoner i arbeidsoppgaver, her er det stor takhøyde og mye humor.

Ditt ansvar
  • Vi trenger en som deg: En som liker variasjon mellom kontor og reise, som kan lytte til kundens behov, søke råd i kompetansen vi har i bedriften, en som er løsningsorientert, en som kan presentere løsninger til kunden, en som kan spotte muligheter, som kan rådgi kunde, en som bygger relasjoner og en som kan bidra med å videreutvikle vårt kontor i Bergen. Du vil også samarbeide tett med både prosjekt og salgsapparatet vårt.
Din bakgrunn
  • Montørsertifikat
  • Teknisk fagskole eller elektroingeniør
  • Vi mener det er en fordel om du er positiv, nysgjerrig, og strukturert.
  • Hvis du kan litt om effektbrytere, skillebrytere, transformator, vern eller kontrollanlegg har du et godt utgangspunkt, men alt dette kan læres.
Mer om oss

Vi tilbyr : En jobb i det grønne skiftet. En god arbeidsplass, hyggelige kollegaer, store utviklingsmuligheter og god kaffe. Hvis du har spørsmål kan du kontakte Helge Bjørsvik på e-post helge.bjorsvik@hitachi-powergrids.com, tlf 905 32 289. Arbeidssted er Bergen, og involverer en del reisevirksomhet til våre kunder. Vi ser frem til å motta ditt søknadsbrev og CV gjennom ABB jobbsøkerportal. Vi gjør oppmerksom på at i samarbeid med Meditor gjennomfører vi bakgrunnsundersøkelse på alle kandidater som mottar tilbud om ansettelse i ABB Norge. Dette for å sikre best mulig kvalitet i rekrutteringsprosessen, i henhold til ABBs selskapspolicy.

Grid Integration
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...