Position: Executive

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Job Description

Vi vil invitere deg til å ta i bruk din erfaring som veg- og/eller trafikkplanlegger til å bidra i den videre utviklingen av Rambøll gjennom store og små prosjekt, for både offentlige og private aktører. Hos oss trenger du gode samarbeidsegenskaper, god kjennskap til faget og evne til å tenke helhetlig og innovativt. Er du vår nye medarbeider? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad, eventuelt ta kontakt pr telefon eller epost for å høre mer om oss.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi er del av en stiftelse og jobber sammen på prosjekt som bidrar til en bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli del av vår avdeling Samferdsel

Som vår nye senior veg-/trafikkplanlegger vil du bli del av en avdeling med 34 dyktige medarbeidere. Dette er en sterk og stabil avdeling med god kompetanse og en fin balanse med tanke på både erfaring og kjønn. Avdelingen består av tre seksjoner; Veg Trondheim har i dag 12 medarbeidere, Trafikk Trondheim har 10 medarbeidere og seksjon Samferdsel Alta har i dag 11 medarbeidere. Begge kontorene, både Trondheim og Alta har sterke tverrfaglige miljø med gode betingelser, fleksible ordninger og veldig gode arbeidsmiljø. Vi jobber med mange spennende oppdrag i hele landet og ser etter deg som har relevant erfaring og som liker å jobbe i team.

Vi er opptatt av å utvikle gode løsninger i samarbeid med våre kunder og kollegaer, i tråd med vår bærekraftstrategi og ønske om å bidra til en god samfunnsutvikling. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være å gjennomføre små og store flerfaglige prosjekt, sikre en god og målrettet gjennomføring av prosjektene våre, bidra til å videreutvikle våre fagmiljø og om ønskelig delta i avdelingens markedsarbeid.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår aller viktigste ressurs, og den faglige utviklingen din er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre, både gjennom samarbeid med andre i utviklingsnettverk og prosjekt, samt gjennom vårt eget Rambøll Academy.

Vi ønsker at du har for eksempel har som et utgangspunkt:
  • Utdanning som sivilingeniør (master) eller ingeniør (bachelor)
  • Erfaring fra konsulent, offentlig virksomhet, entreprenør, utbygger eller tilsvarende
  • Kunnskap om ulike plannivå, relevante regelverk og håndbøker
  • Erfaring og/eller interesse for modellbasert planlegging og prosjektering
Det vil være en fordel om du også har interesse og evne for oppdragsledelse og kundekontakt. Vi ønsker også at du bidrar til å utvikle og støtte våre yngre medarbeidere gjennom prosjektarbeidet.

Velkommen til Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver og et av Nordens ledende selskaper innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi over 1700 eksperter fordelt på 14 kontor, fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Vi samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige løsninger. Marked Transport jobber hver dag for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på smart mobilitet for å løse transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med avdelingsleder Monica Buran på telefon 9196209, eller epost monica.buran@ramboll.no
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...