Job type: Fast

Loading ...

Job content

Stillingsopplysninger

Publisert
24.04.2023
Referanse
326784
Arbeidssted
Bergen
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Beathe Knudstad-lopez
Telefonnummer
+4791846815
E-post
beathe.knudstad-lopez@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
linkedin
Søk nå
Send denne stillingen via e-post Skriv ut

Har du passion for people? Og ekte lidenskap for utvikling og vekst i din region?

Vi trenger Senior Advisors på laget til vår videre satsing i Bergen. Vi jobber vi med spesialist- og lederrekruttering, samt lederutvikling, innen fornybar energi, tech, kommersielle roller, økonomi og finans. Vår neste senior lagspiller i Dfind har interesse og kunnskap for ledelsesfaget, og innen de ovennevnte fagområdene.


Er du opptatt av kvalitet? Vi leverer kvalitet!
Som Senior Advisor i Dfind får du ansvar for å utvikle og identifisere nye muligheter, og bidrar til at våre samarbeidspartnere får den riktige kompetansen de har behov for nå og i fremtiden.


Vi tror på den gode lagfølelsen og at det å skape suksess sammen gir størst glede! Vi jobber i team og sammen bidrar vi til et godt arbeidsmiljø, både profesjonelt og sosialt. På Dfind-laget er vi alle nettverksbyggere, noen erfarne ledere og andre engasjerte rådgivere, en OL mester, andre supportere, og vi har godt mangfold mellom kvinner og menn. Vi er nysgjerrige på vekstmuligheter for samarbeidspartnere og ønsker å bidra til bærekraftig utvikling. Vi har “Passion for People” og jobber aktivt for at alle mennesker, uansett etnisitet, kjønn, legning eller alder skal ha de samme rettighetene til de mest attraktive stillingene.


Vi kan tilby deg en forretningsorientert og utadvendt rolle i et selskap som vokser og har store planer fremover. Du får aktuelle utviklingsmuligheter, kursing og sertifiseringer. Vi har svært gunstig aksjespareprogram, forsikringer og pensjonssparing.

Hva får du gleden av å jobbe med?
Hos oss vil du få en sentral rolle med search og utvelgelse av seniorspesialister og ledere i Bergens-regionen. Rollen er prosessdrevet, og din viktigste oppgave å sikre oppdrag for deretter å finne de beste kandidatene til våre kunder.

  • Prospektering og salg til nye og eksisterende kunder
  • Tett kundekontakt og forstå kundens behov
  • Kartlegge og vurdere kompetanse og kandidater
  • Fungere som både rådgiver og megler mellom kunde og kandidat helt til signering
  • Aktivt bidra til at nye tjenester utvikles innen forretningsområdet vårt
  • Markedsføring av prosesser


Hvem ser vi etter?
Vi har lyst til å bli kjent med deg som har inngående kjennskap til eller interesse for rekruttering og utvikling av det grønne skiftet, tech, kommersielle roller og/eller økonomi og finans, og kjennskap til ledelse. Du har høyere utdanning, og ha meget god fremstillingsevne i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Vi tror også at du som trives med å bygge og pleie nettverket, vil kose deg stort i denne rollen. Vi tror det vil være en fordel å ha erfaring med rekruttering på senior- eller ledernivå, men det avgjørende er at du trives med å jobbe tett på beslutningstakere. Du passer godt inn hos oss hvis du er kvalitetsbevisst, engasjert og glad i å bidra til vekst og muligheter for våre samarbeidspartnere i tillegg til å ha det gøyt på jobben.

I Dfind vet vi at superhelter ikke finnes og vi forventer heller ikke at du er en, men vi tror du trives hos oss hvis du liker å ha mye å gjøre, og at du er robust som person. Vi synes også det er aller best om du kan kjenne deg igjen i våre verdier: to know, to serve, to trust, striving for perfection og simultaneous promotion of all interests. Hva som egentlig ligger i disse skal vi fortelle deg når vi møtes.

Har du hengt med så langt og har spørsmål om stillingen? Da er du velkommen til å kontakte National Director Beathe Knudstad-Lopez, enten på e-post: beathe.knudstad-lopez@dfind.no eller tlf: 91846815, eller Senior Manager Pål Skorge på e-post; pal.skorge@dfind.no eller tlf: 954 42 145.

Om arbeidsgiver

Dfind er en strategisk kompetansepartner som et ledende konsulent- og rådgivningsselskap innen organisasjonsutvikling og rekruttering av ledere og spesialister. Vårt mål er å skape utvikling og vekstmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker.I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Tromsø. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 24-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...