Selger til Oslo for FYRI Resort i Hemsedal

Essgroup Norge

View: 99

Update day: 03-02-2024

Location: Oslo City Oslo

Category: Restaurant / Hotel / Tourism

Industry:

Loading ...

Job content

Vi leter etter deg som kan videreutvikle salget vårt på Fýri.

På 625 meter over havet i Hemsedal i Skandinavias mest pulserende skidestinasjon ligger FYRI. Her er det like vakkert om sommeren som om vinteren. Her er naturen storslagen, og eventyrene venter alltid rett rundt hjørnet. På våre destinasjoner, ja, det er det vi kaller hotellene våre, jobber vi med alt annet enn tradisjonelle møter. For oss er opplevelsen det aller viktigste, og vi legger stor vekt på helheten. Vi jobber med konseptet Bleasure, for det skal føles som en blanding av business og pleasure når man er på seminar med jobben – som en spennende ferie, samtidig som de beste ideene utvikles sammen gode kollegaer.

Vi vil gjerne at din lidenskap, profesjonalitet og lekne personlighet er egenskaper som smitter, og at det er det gjestene våre husker og snakker om etter oppholdet her hos oss. Vi kan tilby en begivenhetsrik og energisk arbeidsplass, med ansvar, innflytelse og Sveriges mest dynamiske og spennende hotellkjede ESS Group i ryggen. Med nærhet til glede, latter og svært forventningsfulle gjester, får du sjansen til å være med på å skape unike gjesteopplevelser i verdensklasse.

Hva gjør en Selger på Fyri?

Som Selger har du et ansvar for å finne nye forretningsmuligheter og utvikle kunderelasjoner for Fýri Resort. Fokuset ditt er oppsøkende salg, høy aktivitet av salgsaktiviteter, kundemøter og telefoner. Du jobber i team med en Salgsleder, en annen dedikert Selger, samt Client Success Agents (innesalg). Mesteparten av tiden din bruker du på kundekontakt i form av visninger, møter og samtaler. Du deltar på kundearrangementer og er aktiv innen Social Selling, for eksempel LinkedIn.

Jobben innebærer å inspirere kunder og prospekter til å legge sine møter til Hemsedal og Fýri. Vi tenker kreativt, er fleksible og alltid klare til å strekke oss ekstra. Vi er opptatt av å imøtekomme kundenes ønsker, inspirere til spennende aktiviteter i forbindelse med møtene og gjøre gode forretninger. Vår visjon er å skape faste kunder, så vi holder fokus på helheten og det langsiktige forretningsforholdet med kunden. I tillegg er du en del av et større team innen ESS Sales, sammen med flere Selger (Business Opportunity Managers) på de andre destinasjonene, Client Success Agents, under ledelse av Salgssjef Victor Emanuelsson.

Om deg

  • Vi tror at du har opparbeidet deg et nettverk i næringslivet i Oslo og/eller Vestlandet.
  • Du har minst tre års erfaring med lignende arbeidsoppgaver innen hotell-opplevelse-event-salg.
  • Du har gode kommunikasjonsferdigheter og behersker både norsk og engelsk skriftlig og muntlig. God forståelse av svensk er en fordel.
  • Du er en sosial og serviceorientert person som trives best når du sammen med kunder og kollegaer skaper opplevelser som blir husket.
  • Du brenner for å etablere langsiktige relasjoner, og for å skape og vinne forretninger.
  • Vi leter etter deg som er selvgående, men som også elsker å jobbe i et team der samarbeid og glede definerer hverdagen.
  • Du strekker deg alltid litt ekstra for å utvikle både deg selv og kundeopplevelsene. Men det aller viktigste er hvordan du er som person - energien din, lidenskapen, drivet og gjerne en dose ”ingenting er umulig”.


Er det slik vi oppfatter deg, ja da er vi på god vei til å finne rett person. Synes du vi er en god match? Come join us!

Søknadsfrist: Vi intervjuer fortløpende.

Søknadsfrist 1 Februar.

Tiltredelse: Etter avtale.

Om ESS Group

Alt begynte med en tro på å skape stamgjester, og på å bygge noe vi kunne være stolte av lenge, og en vilje til utvikle en ny type resorthotell. Året var 2007, og starten på ESS Groups reise begynte på Ystad Saltsjöbad helt sør i Sverige. I dag er vi en hurtigvoksende hotell- og destinasjonsfamilie bestående av 10 destinasjoner. Vi er også partnere i et utvalg av restauranter og nattklubber. I 2011 lanserte vi Falkenberg Strandbad, i 2016 var det Hotel Pigalle og Bellora i Gøteborg som sto for tur, i 2017 åpnet vi Steam Hotel i Västerås, i 2018 MJ’S i Malmø, og i 2019 Fyri Resort i Norge og Marienlyst i Danmark. Nå har vi også fått med oss Ellery Beach House i Stockholm og i november åpnet vi vår 11. destinasjon, JACY´Z, som er den største noensinne. Dette er en resort med 28 etasjer som bygges i Göteborgs mest spennende område Gårda, hvilket er inspirert av Vegas og av alt vi har gjort frem til i dag.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 04-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...