Loading ...

Job content

Er du løsningsorientert med et brennende engasjement for salg? Er du samtidig nytenkende og motiveres av ambisiøse mål? Da kan du være den vi ser etter! Solar Norge søker Salgsansvarlig som skal jobbe med industrikunder innenfor produserende industri, OEM og tavlebyggere. Ditt geografiske ansvarsområde vil være Agder med arbeidssted i Kristiansand. Stillingen rapporterer til Salgssjef Industri som har arbeidssted i Bergen.

Hva skal du gjøre?
Som Salgsansvarlig Industri blir ditt ansvar å følge opp og videreutvikle en spennende kundeportefølje i agderfylkene. Du skal planlegge og drive oppsøkende salg ved å presentere og selge Solars service- og produktløsninger, samt gjennomføre kundearrangement og markedsaktiviteter. Solar selger utelukkende til bedriftsmarkedet. Din jobb blir å forstå kundens virksomhet og presentere og skreddersy løsninger som skaper verdi både for kunden og for Solar. Møtevirksomheten vil forgå både digitalt og fysisk slik at noe reising må påregnes.
Budsjett- og resultatansvar innenfor ditt segment/portefølje følger stillingen.

Hvem er du?
Du har arbeidserfaring fra industrisegmentet og gjerne salgserfaring. Kompetanse innen elektro er en fordel, men ikke et krav, det samme gjelder kjennskap til kontraktsforhold. Du har god forretningsforståelse og evner å se det store bildet. Du planlegger, jobber selvstendig og målrettet og ser verdien av å benytte etablerte salgsverktøy for å sikre samarbeid og informasjonsdeling. Du har sterke muntlige kommunikasjonsferdigheter og tør å utfordre og tenke ut av boksen.

Hva kan vi tilby?
I Solar vet vi at resultater kommer gjennom utvikling, anerkjennelse og samarbeid. Du vil få en selvstendig rolle med stor autonomi over egen hverdag, og mulighet til å påvirke dine resultater og utvikle dine salgsferdigheter. Du vil jobbe sammen med engasjerte og dyktige kolleger i et selskap som tar grep for å lykkes og utvikle seg i takt med tiden! Solar skaper utvikling ved å selge kvalitet og levere løsninger som hjelper våre kunder å bli mer lønnsomme – vi er Stronger together.

Høres dette interessant ut? Er du en klart-jeg-kan type? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss din CV og en kort søknad snarest. Dersom du har spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med Salgssjef Christofer Gravdal på epost christofer.gravdal@solarnorge.no, tlf. 415 21 164, eller HR Business Partner Merete Kristiansen på epost m.kristiansen@solarnorge.no, tlf. 908 99 404. Vi vil invitere egnede kandidater til en første samtale fortløpende.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...