Job type: Part-time

Loading ...

Job content

Vill du være med på en fantastisk reise med SKECHERS? Brenner du for salg, service og fornøyde kunder? Da er du kanskje en av våre nye Sales Associates /Salgsmedarbeidere.

SKECHERS vokser raskt og i august åpner vi vår splitter nye SKECHERS konsept butikk i Kristiansand sentrum. Vi søker nå derfor etter flere engasjerte og erfarne salgsmedarbeidere som elsker sport, mote og sko.

Skechers Stores har gjort en utrolig reise de siste fem årene. Forretningsplanen vår har vist seg å være helt riktig. Vi har først og fremst fokusert på to ting - våre produkter og våre ansatte. Som en del av organisasjonen i Skechers Stores kan du i stor grad få ansvar og oppgaver som du brenner for og ikke minst være en del av et fantastisk team. Hos Skechers vet vi at våre ansatte utgjør en stor forskjell!

Som ansatt i Skechers får du medansvar for butikkens resultater, det vil si alt fra lager, visuell standard og salgstall. Det er derfor viktig at du er god til å holde fokus, at du kan holde oversikt på flere ting samtidig og at du har tidligere erfaring fra butikkarbeid. Vi ser etter deg som er full av energi og motivasjon - som ser på deg selv som en sterk profil og med stor vilje til å lykkes! Du er en viktig del av teamet i butikken og din rolle på gulvet er helt avgjørende.

Arbeidsområder:

  • Lagerstyring
  • Salg
  • Medansvarlig for å opprettholde de visuelle standardene
  • Delta aktivt i butikkens operative drift

Kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra skobutikk er en fordel. At du elsker detaljhandel er en selvfølge.
  • Kommunikasjonssans og forretningssans
  • Evne til å ta nye initiativ og vise stort ansvar
  • Stor interesse for sko
  • Lagspiller og god kommunikator
  • Fremfor alt setter vi pris på at du har et stort og positivt engasjement!

Anställningsform

Det finnes flere deltidstjenester med mellom 7 og 15 timer/uke

Interessert? Ønsker du å bli vår nye kollega, da håper vi at du sender inn søknad og CV så raskt som mulig via linken. Innkallelse til intervjuer skjer fortløpende.

Mer informasjon om jobben kan fås fra Retail Operations Manager, Thomas Dalby-Andersen på tlf. +45 2320 1340 (mellom 8 og 16)

Vi ser frem til å høre fra deg!

ANDRE JOBBER

Vi søker også Butikksjef og Assisterende Butikksjef til butikken. Se vår hjemmeside: Skechers.no/ledige-stillinger

Om SKECHERS: SKECHERS er det tredje største skomerket i verden. Med over 4300 konseptbutikker globalt, tilbyr SKECHERS et bredt utvalg av livsstils- og ytelsessko for menn, kvinner og barn. I Norden distribueres SKECHERS av det danske selskapet Sports Connection ApS. I dag er det over 170 shop-in-shops, 57 konseptbutikker fordelt på 27 i Danmark, 13 i Sverige, 6 i Norge, 9 i Finland og 2 i Tyskland. Antallet forventes å øke i årene som kommer. I tillegg selges SKECHERS-merket i et sterkt nettverk av forhandlere innen sko- og sportsbransjen i hele Norden.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...