Loading ...

Job content

Selskapsbeskrivelse


I H&M tror vi at du kan finne det du elsker å gjøre. Vi gir rom for å skape og rom for å vokse – et sted der du føler tilhørighet og kan være deg selv fullt og helt. Du blir en del av et livlig team i et selskap som føles like bra som det ser ut. I H&M har vi troen på at det er mulig, fordi vi sammen gjør det mulig.


Jobbeskrivelse


Vi ser nå etter energiske og service innstilte Sales Advisors som er på utkikk etter jobb i juleperioden med i starten av desember. Vi ser etter deg som er fleksibel til å jobbe både helg, kveld og dagtid i juleperioden november og desember på vår H&M butikk på Alti Arendal.

I H&M kan vi tilby høyt tempo, fantastiske kollegaer, kundeservice og ny fashion hver uke.

Som Sales Advisor julehjelp i H&M er du en viktig ressurs for å være med å sikre en unik shoppingopplevelse for våre kunder. Du har en variasjon av arbeidsoppgaver, men de viktigste er:

  • Kundehåndtering - Du er positiv og tilstede hos alle, og viser engasjement i oppgavene du utfører
  • Vare håndtering – Du mestrer å håndtere varer ved oppakking, påfyll og plassering av varer som en viktig del av dine daglige oppgaver
  • Teamspiller – Du er en bidragsyter til fellesskapet, som bruker feedback og teamwork som vår største styrke.

Kvalifikasjoner


Vi ser etter deg som:

  • Er fleksibel – som Sales Advisor i juleperioden, trenger vi deg som har muligheten til å jobbe hele julen og kan ta på deg vakter tidlig på morgenen og gjennom butikkens åpningstid. Julen er vår travleste periode.
  • Har driv og trives med å jobbe på en hektisk arbeidsplass.
  • Brenner for å skape en god kundeopplevelse, hvor alle kan look good & feel good.

Ytterligere informasjon


Dette er midlertidig kontrakt over julen med oppstart i starten av desember på vår H&M butikk på Sandvika Storsenter.

Er du en positiv, vennlig og engasjert person som vil elske å tilby våre kunder en inspirerede handleopplevelse? Da håper vi dette kan være av interesse for deg. Send oss din søknad og fortell oss hvorfor du er vår neste kollega innen 25. november da vi evaluerer søknader fortløpende.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...