Revisormedarbeider

ValdresRevisorene AS

View: 159

Update day: 06-12-2023

Location: Fagernes Innlandet

Category: Other

Industry:

Loading ...

Job content

Har du lyst til å bli vår nye kollega?

Kunne du tenke deg å kombinere tallknusing med kajakkpadling, stisykling eller kveldsvandring, frisk luft og et svært trivelig arbeidsmiljø? Kanskje har du hytte i Valdres og ønsker kortere vei fra kontoret til hytteveggen? Synes du det er fint å jobbe med en variert kundekrets og kolleger som har bankende hjerter for sitt nærmiljø?

ValdresRevisorene er 12 medarbeidere som ser etter deg som vil praktisere stødig regnskapsføring i en kø-fri hverdag. Du som vil bo tettere på naturen og teste livet i en trivelig småby i hjertet av Valdres og Sør-Norge. Her på kontoret, midt i Fagernes, tar vi vare på hverandre og kundene våre, derfor trenger vi flere folk.

Vi har et års vikariat ledig fra 1. september 2022, med mulighet for forlengelse og fast ansettelse. Du har helst høyere utdanning innen økonomi og arbeidserfaring fra revisjon og regnskap i sekken, og tror på flat struktur, lun humor og åpne dører i arbeidshverdagen.

Har du familie som du vil ta med på et års eventyr, så vil vi gjerne prøve å bistå med praktiske løsninger rundt bolig og arbeid til partneren.

Ta kontakt med Olve Lie på telefon 900 48 606 om du har det minste spørsmål rundt stillingen. Søknad og CV sendes på post@valdresrevisorene.no
Søknadsfrist: Fredag 29. april

Og du? Om du mistrives med friluftsliv og natur, og foretrekker Netflix og sofahygge -så er du fortsatt velkommen til å søke!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 20-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...