Loading ...

Job content

Hvorfor snakker alle om teknologi, når det egentlig handler om mennesker?

I Atea har vi en ambisjon om å være der de flinkeste samles. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Vi lover deg også et miljø hvor du får utviklet deg personlig og profesjonelt.

Har du erfaring fra search og rekruttering – brenner du for å rekruttere fremtidens IT kompetanse?

Vi ser nå etter en nysgjerrig og entusiastisk Rekrutterer som skal sikre at vi finner de beste kandidatene for region Vest. Vi har som mål å styrke forretningen gjennom kompetanse på rekruttering og onboarding.

Vi søker deg som vil jobbe tett sammen med vår HR Business Partner og rekrutterende ledere i region Vest med til sammen ca 450 medarbeidere. Du har en egen evne til å drive prosesser fremover og trives med å jobbe i en selvstendig rolle. Samtidig vil du også ha et verdifullt og godt samarbeid med dine HR-kollegaer i Atea. Dette er en spennende og utviklende stilling i et dynamisk selskap, som jobber strategisk og målrettet med rekruttering.

Arbeidsoppgaver:

 • Rekruttering/search i relevante nettverk og kanaler etter kvalifiserte kandidater
 • Avdekke behov i organisasjonen for å sikre strategisk viktig kompetanser
 • Gi råd og støtte til ledere, kartlegge behov og følge opp kandidater
 • Bidra til å videreutvikle rekrutteringsprosessen i Atea
 • Bidra til og støtte optimalisering av intern rekruttering og mobilitet
 • Har fokus på den digitale utviklingen innenfor rekruttering og onboarding

Hvem er du?

 • Høyere utdannelse, fortrinnsvis mastergrad innen HR
 • Sertifisert rekrutterer (DNV GL) eller tilsvarende sertifisering er ønskelig
 • Minimum 2 års erfaring med rekruttering/search, fortrinnsvis innen IT
 • Interesse for SoMe, og er vant til å bruke dette i rekrutteringsprosessen
 • Proaktiv og sterk gjennomføringsevne
 • Du er positiv, nysgjerrig og søker løsninger
 • Trives med å jobbe på tvers og bygge nettverk
 • Gode muntlige og skriftlig kommunikasjonsegenskaper både på norsk og engelsk

Arbeidssted er Stavanger (region Vest) og her vil man sitte sammen med HR Business Partner. Noe reising til våre andre kontorer må påregnes.

Gode grunner til å velge oss

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Som ansatt hos oss kan vi friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekrafts mål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet.

Høres dette ut som en spennende mulighet?

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Capus ved Rådgiver Ida Samuelsen på tlf: 99 42 83 81/e-post: is@capus.no.

Om arbeidsgiveren

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur som både ansatte og kunder kjenner på kroppen. En positiv fremtid med fokus på teknologi som gjør livet bedre, er ikke bare noe som skjer. Det er valg vi tar. Sammen. Derfor jobber vi i Atea med teknologi. Av og for mennesker. Atea er spesialister i IT-infrastruktur. Alle våre 1650 ansatte i Norge jobber for en bedre fremtid bygget med IT. Vi utvikler smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den tredje største leverandøren av sitt slag i Europa.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 28-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...