Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Det er en grunn til at det er akkurat du som ønsker å jobbe i Nordic Choice Hotels. Du ser muligheter på våre 100 destinasjoner. Du tror du vil passe inn i vårt mangfold blant 13.000 ansatte. Du er spent på våre fantastiske hotellkjeder og du har energi, mot og begeistring så det holder. Vil du vite mer om oss? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Hotellet vårt er i stadig vekst og vi ønsker derfor å styrke restaurant teamet vårt. Vi er på jakt etter deg som stiller høye krav både til deg selv og andre og er opptatt av god kvalitet på jobben som utføres, du har godt humør, glimt i øyet og evner å motivere og lede andre.

Du må trives i et høyt pulserende tempo og kan håndtere mange arbeidsoppgaver samtidig. Jobben krever at du er selvstendig, men også liker å jobbe i et stort team.

Det er ønskelig med erfaring innen serveringsbransjen og at du er fleksibel med tanke på arbeidstider og at du er motivert og engasjert for å lære. Nødvendig opplæring vil bli gitt og kan føre til fast ansettelse til rett person.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:
  • Du har jobbet i bar eller som servitør tidligere, men ikke avgjørende
  • Du har en varm og omtenksom personlighet.
  • Du synes det er gøy å småprate med både store og små,
  • Du har en smittende latter, og elsker å spre glede
  • Du er en naturlig inspirator som motiverer mennesker rundt deg bare ved å være deg selv.
  • Du ser det store i det lille og har sans for detaljer.
  • Du forstår at salg = service og sammen oppnår vi våre satte mål.
  • Du er selvstendig og fleksibel og liker høyt tempo.
  • Du kan ta raske beslutninger når det kreves.
  • Ettersom stillingen innebærer alkoholservering må du ha fylt 20 år.

Bakgrunn og personlige egenskaper

Som servitør bør du ha litt erfaring, du er fleksibel, strukturert og ha stor interesse for mat og drikke. Du må være i stand å kommunisere flytende på engelsk. Barerfaring er også ønskelig. Og ikke minst er du en organisert lagspiller som trives med å møte alle gjester med en varm velkomst og levere eksepsjonell service. Tiltredelse så snart som mulig.

Om hotellet:

Quality Airport Hotel Værnes ligger i sentrum av Stjørdal, Trøndelags neste største tettsted og kun 5 minutter fra Trondheim Lufthavn Værnes.

Stjørdal er et nasjonalt kommunikasjonsmessig knutepunkt midt i landet og her møtes både E6, E14, flyplass, havn og jernbane. Hotellet ligger med andre ord perfekt til for gjennomføring av møter, kurs, konferanser, messer eller kick-off`s.

Med sin unike sentrumsbeliggenhet er hotellet imidlertid mer enn bare et konferansehotell. Her vil både forretningsreisende og private reisende finne byens kultur- og servicetilbud rett utenfor hotelldøren.

Her bor du sentralt og komfortabelt i ett av våre 223 hotellrom og nyter et bedre måltid i hotellets restaurant.

Føler du dette er en perfekt match, så send inn din søknad.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 07-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...