Loading ...

Job content

You may apply to TietoEVRY by selecting Apply and fill your application details to the form. You may also Apply by using LinkedIn and populate details to your application from your LinkedIn profile.
TietoEVRY er en ledende leverandør av løsninger og tjenester til bank og finansvirksomheter. Vi tilbyr løsninger for komplett bankdrift, og er leverandør til de fleste norske banker og en rekke europeiske banker, fondsforvaltere og forsikringsselskaper.
TietoEVRY Card Issuing, som inngår i Card Business Group i Financial Services, er ansvarlig for utvikling og forvaltning av verdensledende kortbetalingstjenester mot norske og internasjonale kunder. Vi opplever sterk vekst og skalerer organisasjonen tilsvarende for å møte nåværende og fremtidige markedskrav. Vil du være med og møte spennende kunder i Norden og Europa? For mer informasjon om Card Issuing besøk vår website: Card Issuing Services | TietoEVRY
Hva innebærer stillingen?
Du vil bli en del av vårt prosjekt og test seksjon med spesielt fokus på å styre våre leveranseprosjekter til noen av våre største kunder. Du vil derfor få hovedansvaret for at vår prosjektprosess følges og sikre at avtalte leveranser er klare med rett kvalitet til rett tid. Du får masse kundekontakt gjennom prosjektene dine men dette er ikke en konsulent rolle hvor du sitter ute hos kunder.
Hvem ser vi etter?
 • Vi ønsker å styrke vårt team, og søker kandidater med minst 2-5 års erfaring.
 • Det viktigste er at du kan dokumentere vellykket gjennomføring av store prosjekter.
 • Du har sertifisering i prosjektledelse – PRINCE2, PMP, IPMA eller liknende
 • Du motiveres av å bygge solide team hvor team tankegangen er sterkere et fokus på enkelt personer
 • Videre er det et stort pluss dersom du har erfaring fra bank / finans.
 • Det vil også telle positivt om du har erfaring som prosjektleder av programvare utviklings- eller konfigurasjonsprosjekter
 • Du har gode kommunikative egenskaper, både skriftlig og muntlig i engelsk og norsk.
 • Du er strukturert med en høy grad av egenmotivasjon og gode lederegenskaper.
 • Du evner å skape tillit og delegere oppgaver uten å være for styrende.
 • Vi tror du er løsningsorientert, har en fleksibel holdning og har gode samarbeidsevner.
 • Flytende norsk er et krav i stillingen.
Om arbeidsgiveren
TietoEVRY er et ledende IT-selskap i Norden. Vår ambisjon er å gi mening og liv til informasjon gjennom ideer, teknologi og løsninger som skaper verdier for våre kunder og nytte for samfunnet vi lever i. Vi fokuserer kontinuerlig på mangfold og oppfordrer spesielt kvinner til å søke stillinger hos oss.

TietoEVRY kombinerer omfattende bransjekunnskap med en kundenær tilnærming. Vi kombinerer det store foretakets muskler med lokal tilstedeværelse for å hjelpe våre kunder med å realisere sitt fulle IT-potensiale.
For mer informasjon, kontakt Manager Tamas Balog, tlf 975 05 373.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...