Job type: Heltid, Fast

Loading ...

Job content

Om stillingen

Vi opplever en økt etterspørsel etter energi- og miljøtjenester i markedet og som følge av det ønsker vi å styrke oss med en erfaren og dyktig Prosjekteier. Stillingen er nyopprettet og vil rapportere til konsernsjef.

Som Prosjekteier vil du få hovedansvaret for å koordinere og drive fram prosjekter i samarbeid med kunder, samarbeidspartnere og selskapene BE Kraftsalg, BE Varme og Frost Kraftentreprenør, i tillegg til Morselskapets avdeling for forretningsutvikling

Utvikling av Ny By gjennom nye innovative løsninger og uvikling av nye energiformer vil være en sentral del av dette og en prioritet fra vår side. Samtidig ønsker vi også å jobbe med energioptimalisering- og utvikling av eksisterende bygningsmasser.

Stillingen vil også bekle vår rolle i forskning og utvikling på feltet, i tillegg til søknader til virkemiddelapparatet.


Kvalifikasjoner

Du må ha god økonomisk og teknisk forståelse, slik at du kan kommunisere godt med både huseiere, byggherrer, entreprenører og offentlige myndigheter. Bodø Energi leverer både elektriske og termiske løsninger, og det å kunne se samspillet mellom disse vil være viktig.

Høyere utdanning er en forutsetning. Det vil også bli vektlagt relevant erfaring. Du har innsikt og forståelse om reguleringsprosesser, ansvar samt oppføring og drift av bygg, spesielt i lys av byggets termiske og elektriske energibehov.

Kompetanse innen energianalyse gjennom simuleringer i Simien og/eller IDA ICE vil være en fordel, alternativt må du være i stand til å tilegne deg slik kompetanse gjennom god IT- og systemforståelse.


Om Bodø

Midt i vakre Nordland ligger Bodø, en av Norges raskest voksende byer med over 51.000 innbyggere.

Bodø ble nylig kåret til Norges mest attraktive by, og er i rivende utvikling. Her kan du oppleve det beste av byliv og magisk nordlandsnatur. Bodø Energi er en viktig aktør i byutviklingen og støtter alt fra barneidrett og kultur.

Se også Bodø i vinden, Visit Bodø eller Invest In Bodø
Bodø kommune – utviklingsprosjektet, bl.a. NYBY


Vi kan tilby deg

  • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Et godt og inkluderende arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser herunder gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Store muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Et stort team av dyktige kollegaer som ser frem til å drive selskapets utvikling sammen med deg


For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med Konsernsjef i Bodø Energi AS, Arne Juell på telefon 900 88 756, eller på mail.


Søknad

Søknadsfrist:

15.10.2021

Søk på stillingen

Om stillingen

Stillingstittel:

Prosjekteier

Sted:

Jernbaneveien 85, 8006 Bodø, 8006 Bodø

Ansettelsesform:

Fast

Heltid/deltid:

Heltid

Antall stillinger:

1

Sektor:

Privat


Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:

Bodø Energi AS

Hjemmeside:

http://www.bodoenergi.no

Om Bodø Energi AS

Bodø Energi AS er konserneid av Bodø Kommune, og består av tre datterselskaper: BE Kraftsalg AS, BE Varme AS og Frost Kraftentreprenør AS. I tillegg er det stabsfunksjoner i morselskapet. Konsernet har pr. i dag ca. 300 medarbeidere, og hovedkontoret ligger i Bodø.

Bodø Energi feiret 110 år i 2019 og har et stort faglig miljø innenfor mange profesjoner. Gjennom våre datterselskap har vi aktivitet og kunder over hele Nord-Norge.

Bodø Energi AS skal være et attraktivt og lønnsomt konsern i vekst. Vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle og posisjonere konsernet best mulig i et marked som endrer seg raskt. Dette for å skape verdier for samfunnet, våre kunder og vår eier.

Vår visjon: - med kraft til utvikling


Om annonsen

Sist endret:

24.09.2021

Hentet fra:

jobbnorge

Referanse:

10047294

Stillingsnummer:

1759343

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...