Product Administrator Dynamic Packages

Ving Norge

View: 103

Update day: 04-12-2022

Location: Oslo City Oslo

Category: Restaurant / Hotel / Tourism

Industry:

Loading ...

Job content

Denne annonsen er på svensk, men for å søke kan du også snakke noen av de øvrige nordiske språkene. Det finnes i tillegg mulighet for plassering på flere steder. Når du klikker på "søk", blir du sendt til den svenske siden. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig hvis du har spørsmål!


Om tjänsten

Som produktadministratör kommer du ingå i det nordiska produkt teamet för Dynamic Packages. Teamet ansvarar bland annat för att utveckla och följa upp våra produkter inom flyg, hotell och kryssningar. Du kommer ha dina egna ansvarsområden men en förutsättning är att du trivs bäst att jobba i ett team.

Arbetsuppgifterna är administrativa och kan till exempel vara att lägga upp kontrakt för hotell, välja ut flyglösningar, paketera kryssningsresor samt ha daglig kontakt med våra samarbetspartners, både internt och externt.

Utöver detta kommer du bli Product Development Manager för några av våra destinationer. Det innebär att du kommer ha fullt ansvar för dessa destinationer och till exempel välja vilka hotell som ska finnas. Det innebär även administrativa arbetsuppgifter och att följa upp kvalité och försäljning.

Vem vi söker

Vi önskar att du uppfyller följande punkter:
  • God administrativ förmåga
  • Uttrycker dig tydligt i tal och skrift på ett av det nordiska språken samt engelska
  • Kunskaper i Excel
  • Arbetslivserfarenhet inom administrativt arbete, gärna minst 1 år
Det är meriterande om du även:
  • Erfarenhet av Travelwire/MidOffice
  • Erfarenhet av resebranschen

Vi sökar dig som är nyfiken att lära dig något nytt och att hela tiden utvecklas. Vi jobbar i ett team och därför är det viktigt du är en teamplayer.


Nordic Leisure Travel Group

En arbeidsplass med stor kunnskap, høyt tempo og en drivkraft til hele tiden å forbedre vår virksomhet. Et selskap hvor vi har det moro og bryr oss om hverandre med visjonen ”The best weeks of the year”.

Ving inngår i det nordiske resekonsernet Nordic Leisure Travel Group. Nordic Leisure Travel Group selger reiser fra Sverige, Danmark, Norge og Finland. I gruppen inngår reisearrangørene Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flyselskapet Sunclass Airlines samt hotellselskapet Resort & Hotels hvor de egne hotellkjedene Sunwing family Resort og Sunprime Hotels inngår. Gruppen selger rundt 1 500 000 reiser i året i de nordiske landene.


Övrigt

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på ett av våra kontor i Norden (Oslo, Köpenhamn, Stockholm, Helsingfors).


Sista ansökningdatum 2022-11-27. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Och har du ingen färdig ansökan och det är det som står i vägen? Hör av dig ändå med några korta rader, så reder vi ut detaljerna senare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...