Oslofjordens nye hotspot søker Inhouse Sales Agent

Nordic Choice Hotels

View: 57

Update day: 22-11-2022

Location: Moss Viken

Category: Sales

Industry: Hospitality

Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Hotel Riviera bygges nå på Verket i Moss i en helt ny bydel som oppstår på gamle industritomter og åpner i juni 2023. Riviera betyr der hav møter land og Hotel Riviera ligger ytterst med sjøen og stranden som nærmeste nabo.

Vi henter inspirasjon fra de ulike rivieraene rundt omkring i verden og skaper en egen destinasjon. «It’s not just a place, it’s a feeling”. Sentralt på Hotel Riviera er vår Social Club hvor vi redefinerer den tradisjonelle konferansen og transformerer våre syv møterom til imponerende chambre séparées. På toppetasjen i 14. etasje finner du vår Pool & Wellness club. På gateplan mot sjøen får gjestene oppleve vårt Brasserie Bon Vivant, Bar & Patio og Beach Club.

Hva forventer vi av deg som Inhouse Sales Agent

Vi leter etter en person, som sammen med resten av salgsteamet på Hotel Riviera, skal jobbe tett sammen for å skape unike gjesteopplevelser. Dette innebærer blant annet private celebrations som bryllup, middager, fester samt meetings i vår Social Club, eller kick offs i toppetasjen i vår Pool & Wellness.

Vi søker en som har et brennende ønske om å fylle hotellet til randen med gjester.

Hovedoppgaven vil være å besvare innkommende forespørsler på meetings & celebrations, og omgjøre disse til salg. Mersalg, gjensalg og gjennomføring av kundeaktiviteter er en viktig del av jobben. Du er full av initiativ, pågangsmot og motiveres av å skape egne resultater.

Søknadsfrist er 04.12.22 og søknader blir fortløpende vurdert.

Oppstart blir i april 2023 og i god tid til å forberede en fantastisk åpning i mai/juni 2023.

For mer informasjon om stillingen vennligst kontakt passion@riviera.no.

Hotel Riviera er et medlemshotell og en del av Nordic Hotels & Resorts (NHR).

“A collection of independent hotels and resorts’’. Hotel Riviera eies og drives av Norwegian Hospitality Group,www.nhg.no.

Se utfyllende informasjon om vår visjon og våre verdier på www.hotelriviera.no
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...