Job type: Fast

Loading ...

Job content

Bli kjent med Rambøll

Seniorkonsulent innen leder- og medarbeiderundersøkelser

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kunnskap og energi i en stilling hvor du vil bli en sentral del av vårt konsulent-team som leverer leder- og medarbeiderundersøkelser for private og offentlige virksomheter. Som seniorkonsulent får du en viktig rolle, hvor du vil jobbe tett på kunder, og hjelpe dem med å bruke HR-undersøkelser til å utvikle organisasjonen. Du vil komme inn i en avdeling i sterk vekst, og sammen med dyktige kollegaer vil få en sentral rolle i avdelingens utvikling gjennom kommersielle initiativ, utvikling av løsninger og kundeleveranser. Er du vår nye seniorkonsulent?

Inviting bright minds
Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Stakeholder Intelligence avdeling
Som vår nye konsulent blir du en del av en avdeling hvor kjerneaktiviteter er design, gjennomføring, analyse, og utvikling av undersøkelses- og rapporteringsløsninger. Alle løsninger og konsepter baserer seg på en unik IT-plattform som understøtter komplekse innsamlings- og rapporteringsprosesser. Avdeling Stakeholder Intelligence består i dag av ca. 100 ansatte i Norge, Sverige og Danmark, og er en av de førende aktørene i Skandinavia på blant annet medarbeider-, bruker- og kundeundersøkelser, samt tekniske løsninger for innsamling og fremstilling av interessentinnsikt. Avdelingen vokser, og vi har behov for nye hoder som kan bidra til å utvikle vår virksomhet på HR-feltet.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:
Være en sentral del av vårt HR-team som selger, utvikler og gjennomfører HR-undersøkelser

Være kundens hovedkontakt når det gjelder faglige rådgivning

Prosjektledelse

Utarbeidelse av analyser, i tett samarbeid med våre analytikere

Presentasjoner, rådgivning og oppfølging på alle nivå hos kunden

Bidra til faglig utvikling av Rambølls konsepter på HR-området

Ansvar for en egen portefølje med kunder, herunder salgsaktiviteter, oppfølging, mm.

Bidrag i salgsarbeid og faglig innhold til markedsføring (eks. fagartikler og webinarer)

I et typisk prosjekt vil du ha hovedansvaret for det faglige innholdet og prosessen rundt undersøkelsen. Du vil jobbe tett med konsulenter som har ansvar for den tekniske gjennomføringen og detaljene i prosjektets fremdrift. Dere vil sammen utarbeide konsulentrapporter, og du vil jevnlig presentere disse for toppledelsen, HR og arbeidsmiljøutvalg hos våre kunder. Du vil også til tider bistå kunder med å fasilitere lokale oppfølgingsprosesser.

Den ideelle kandidaten har:
Relevant høyere utdannelse på masternivå innen organisasjonspsykologi, HR, ledelse, økonomi eller liknende

Minimum 3 års arbeidserfaring, fortrinnsvis innen HR, undersøkelser, analyse og/eller prosjektledelse gjerne kombinert med salg

Sterke kommunikasjonsferdigheter og liker å formidle innsikt, både skriftlig og muntlig

Evnen til å se kundens behov og omsette dette til salgsmuligheter

Det er en fordel, men ikke nødvendighet å ha erfaring med medarbeiderundersøkelser fra tidligere

I denne rollen vil det være en fordel om du også evner å tenke tverrfaglig og se det store bildet. Vi ser etter en person som er selvstendig, initiativrik, og som trives med faglige utfordringer. Du bør like tett samarbeid med oppdragsgivere og kollegaer, og du bør motiveres av å selge gjennom høy kvalitet og smart relasjonsbygging.

Velkommen til vår divisjon for Management Consulting
Rambøll har et av Nordens største miljøer innen Management Consulting, med en sterk forankring i offentlig utvikling. Våre 500 eksperter er med å ruste bedrifter og samfunn for en bærekraftig fremtid. Vi tilbyr kundene våre verdifull innsikt, og vår globale kunnskapsbase med 17 000 medarbeidere gir oss mulighet til å kombinere teknisk ekspertise med konsulenttjenester. Rambøll Management Consulting har ca. 50 medarbeidere i Oslo.

Rambøll i Norge
Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design, og management consulting. I Norge har vi 16 kontorer med til sammen 1 500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Slik søker du
Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og last opp

CV

Søknadsbrev

Karakterutskrift/vitnemål fra studier

Annen relevant dokumentasjon

Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 24. oktober. Søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål?
Kontakt gjerne Business Manager Vetle Høivang, vetle@ramboll.com, +47 977 82 719

Om arbeidsgiveren

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med 16500 eksperter lokalisert i 35 land innen Bygg & arkitektur, Samferdsel & Byutvikling, Vann, Miljø & helse, Energi og Management consulting. Løsningene og tjenestene vi leverer er avhengig av kreativiteten, innsikten og integriteten til de som jobber hos oss. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen, og vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape gode og bærekraftige løsninger for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Nettverk

LinkedIn
Twitter

Sektor
Privat
Sted
0275 Oslo
Bransje
Konsulent og rådgivning,
Markedsanalyse,
HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
Stillingsfunksjon
Konsulent,
Salg / Løsningssalg,
HR, personal og rekruttering

Nøkkelord

Consultant, undersøkelser, Rådgiver, Lederundersøkelser, Konsulent

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Vetle Høivang
Telefon

977 82 719

Send melding

Søk her

Følg firma

1170 følger dette firmaet

Inviting Bright Minds

Les om arbeidsplassen

Flere stillinger

Les mer om oss

Følg oss på Facebook

Søk nå

0275 Oslo

Stort kart
Hybridkart
Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode
234905825

Sist endret
12. okt. 2021 09:43
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...