Loading ...

Job content

Location

Norway, Oslo

Apply by

2023-03-31

Får du energi av å gi andre overskudd?

Første september i år åpnet Sommerro dørene på Solli plass. På rekordtid har huset blitt et av byens mest populære steder å møtes, spise, overnatte, koble av og lade opp. Vårt mål er at alle på Sommerro skal gå ut døra med mer energi enn da de kom. Med så mange forventningsfulle gjester, trenger vi enda flere engasjerte og serviceinnstilte kollegaer, som ønsker å strekke seg det lille ekstra for å skape ekstraordinære opplevelser – i stil med vårt helt ekstraordinære hus.


Sommerro søker Økonomiassistent

Dine arbeidsoppgaver vil være:

  • Fakturering
  • Oppfølging av inkassoselskap
  • Beregning av provisjoner
  • Kontroll av dagsoppgjør
  • Føring av interne bilag
  • Oppfølging kundeklager og refunds
  • Oppfølging av kundedatabase
  • Kredittsjekk
  • Diverse administrasjon

Vi søker deg:

Som har utdannelse innen økonomi eller administrasjon og gjerne erfaring fra tilsvarende stilling på hotell. Men vi er også opptatt av rett person så erfaring kan erstatte formell utdannelse og omvendt. Sommerro er en internasjonal arbeidsplass så du må kunne snakke/skrive Norsk og Engelsk. Du må ha grunnleggende IT-kompetanse være interessert i å bli superbruker relativt raskt.

Du som person er:

Opptatt av orden og system. Du er strukturert og detaljorientert. Vi trenger medarbeidere som er fleksible, positive, blide og engasjerte. Du må sette din ære i å gi god service og være en støttende intern ressurs.

Du må kunne identifisere deg med og leve ut våre verdier:

Lys - Vi er ærlige og etterrettelige, det du ser er det du får
Kraft - Vi fremmer samhandling, som bygger kunnskap og en større forståelse. Vi legger stolthet i arbeidet, og bidrar til helheten sammen
Varme - Vi er omtenksomme og tar samfunnsansvar, blir inspirert av mangfold, og deler de gode øyeblikkene.

Dette er Sommerro

Sommerro er et hus med spisesteder, barer, kulturscener, møtesteder, hotellrom og en stor velværeavdeling med Vestkantbadet som hjerte. Her har vi rom for jobb, fest og avkobling, for å samles og for å trekke seg tilbake. Bygget som på 1930-tallet var Oslo Lysverkers stolte hovedkvarter er fullt av historier og for lengst en institusjon på Solli plass. Målet med Sommerro har vært å ikke bare gi nytt liv til bygget, men å gi ny energi til hele byen.

På trappen til Sommerro står det «lys – kraft – varme» hugget i stein. Det er arven etter gamle Oslo Lysverker og verdiene vi tar med videre. Vi er allerede en stor familie som tror på magien i møtet mellom mennesker og på djevelen i detaljene. Sammen elsker vi store idéer, høye ambisjoner og bredt lagarbeid. Vi vet at om vi tar godt vare på hverandre, blir vi enda bedre rustet til å ta vare på gjestene. Vi ser hver dag, at gode kollegaer som gis tillit, trygghet og forventninger, strekker seg enda litt lenger. Alt for at gjesten skal gå hjem med det lille ekstra.

Sommerro søker deg som vil sette en ny standard for hvordan folk blir mottatt og ivaretatt, og som brenner for å få alle gjester til å føle seg hjemme, enten de har reist rundt halve kloden eller kommer ruslende fra andre siden av gaten. Bygget er verdt et besøk i seg selv. Du skal sørge for at folk blir – og vil komme igjen og igjen!

Vi vurderer søknader fortløpende og tiltredelse er snarest eller etter avtale.

Kontaktperson 1: Økonomisjef Guro Sandvik, tlf. 4795106405

Kontaktperson 2: HR-Manager Kari-Anne Røisland, tlf 90995774

Tiltredelse:Etter avtale

Loading ...
Loading ...

Deadline: 20-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...