Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Er du straks ferdigutdannet og klar for mer enn skolebenken? Kanskje Europas største ingeniør- og arkitektfirma med et av landets sterkeste fagmiljø kan friste? Vi lover et arbeidsmiljø fritt for hybelkaniner og fullt av gode kolleger som drives av å skape smarte, fremtidsrettede løsninger. Sammen lager vi morgendags samfunn! På Sweco-kontoret i Trondheim er vi over 150 dedikerte samfunnsbyggere som jobber på tvers av fagfelt for å finne innovative og smarte løsninger til kundene våre.

Nå gleder vi oss til å få DEG på laget!

Vi ser gjerne at du har en bachelor eller master innen energi og miljø, gjerne med basisfag innen VVS teknisk fag, og at du har en iboende gnist for smarte, digitale og bærekraftige løsninger. Du vil få oppfølging av våre erfarne rådgivere, så er det noe du lurer på er det alltid en du kan spørre.

For å lykkes som nyutdannet rådgiver i Sweco tror vi at du:
  • Tar ansvar og får ting til å skje
  • Viser entusiasme og er positiv i møte med utfordringer
  • Er åpen for andres perspektiv og deler av din egen kunnskap
  • Er klar over dine egne begrensninger, men alltid er interessert i å utvikle deg
  • Navigerer i informasjon og gjøre rasjonelle vurderinger
Dette Kommer Du Til å Bli Enda Bedre Til
  • Rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse og utredning
  • Ha ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco
  • Ha kundekontakt og aktivt bidra til nysalg og mersalg av eget og andres område
  • Bidra til at prosjektene gjennomføres etter de rutiner og veiledere som ligger i Swecos økonomisystem og kvalitetsstyringssystem.
I Sweco lover vi deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og kolleger som både inspirerer og hjelper deg. Vi har flere aktive bedriftsidrettslag, et humorlag som arrangerer utflukter og begivenheter på tvers av organisasjonen og ikke minst et fagmiljø i verdensklasse! Videre lover vi konkurransedyktig lønn, svært gode pensjons- og forsikringsordninger og moderne kontorlokaler. Vi byr også på fri i romjul og påske i tillegg til 5 ukers ferie – det fortjener du! Oppstart er høst 2023.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 20-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...