Job type: Full-time

Loading ...

Job content


Application deadline: 09 November 2022 -
Norway - Location: Fredrikstad/Kristianstad/Oslo - Infrastructure & Transportation


Har du ambisjoner innen baneelektro? Vil du raskt få brukt fagkompetansen din i noen av Norges mest komplekse og spennende prosjekter? Vi skaper løsningene bak fremtidens bærekraftige samfunn, og søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Derfor er vi avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som utfordrer oss med nye ideer, perspektiver og kunnskap. Er du vårt nyeste tilskudd?

BLI DEL AV ET FAGMILJØ I VERDENSKLASSE

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1300 medarbeidere i Norge. Vi har kompetanse i verdensklasse, og mange av våre fagmiljø er ledende i både Norge og verden. Som en del av COWI-gruppen, med over 80 års erfaring, og rundt 6800 medarbeidere verden over, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen optimale team tilpasset det enkelte prosjekt. I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer.

Avdeling Bane består i dag av ca. 75 medarbeidere fordelt på fire seksjoner. De neste årene jobber vi sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Fornebubanen, Follobanen og Nygårdstangen-Bergen-Fløen.

Som ung ingeniør innen baneelektro i COWI vil du jobbe tett sammen med både yngre og erfarne kollegaer i enfaglige og tverrfaglige samferdselsprosjekter i de ulike planfasene (fra utredninger til byggeplan, samt oppfølging under bygging). Dine primære arbeidsoppgaver vil være prosjektering og rådgivning av elektriske T-bane- og jernbaneanlegg. Dette inkluderer analyser, beregninger, utarbeidelse av rapporter og tegninger, samt 3D-modellerering/BIM. Du vil også delta i prosjekteringsmøter, på befaringer og i kundemøter. Etter hvert vil du få selvstendig ansvar for faglige oppgaver i prosjektene våre.

Vi ser etter ressurser som vil jobbe innen:

 • Banestrømforsyning, kontaktledningsanlegg og jordingsanlegg
 • Generell baneelektro

DU ER NYSGJERRIG, ENGASJERT OG ØNSKER Å BIDRA TIL SAMFUNNSNYTTIGE LØSNINGER

COWI er på jakt etter deg som tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du elsker komplekse, faglige problemstillinger, synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Kjenner du deg igjen i dette? Da har vi lyst til å høre fra deg!

Vi ønsker at du har følgende egenskaper og kompetanse:

 • Bachelor- eller mastergrad innen elkraft/elektro eller maskin.
 • Du viser en sterk interesse for ditt fag og tilegner deg ny kunnskap raskt.
 • Du trives med å jobbe sammen med andre.
 • Du har en ryddig og strukturert arbeidsmetodikk.
 • Du har en god formidlingsevne på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.
 • Har du allerede skaffet deg noe erfaring fra arbeidslivet, er du også velkommen til å søke.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en spennende og dynamisk arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Som ansatt i COWI vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag, gjennom en personlig utviklingsplan som utarbeides i samarbeid med din leder. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.


Videre kan vi tilby deg:

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én.
 • Gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Et godt arbeidsmiljø – det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI.
 • Et eget felleskap kalt «Ung i COWI» for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer.
 • Et aktivt bedriftsidrettslag, lønningstreff og bedriftshytter.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Bli bedre kjent med COWI her: https://www.cowi.no/om-cowi.

ARBEIDSSTED

Arbeidssted kan være Oslo, Kristiansand eller Fredrikstad. Oppgi ønsket kontorsted i søknaden din.

INTERESSERT?

Vi behandler søknader fortløpende, og ser frem til å motta din søknad så snart som mulig. For at vi skal kunne vurdere din søknad ber vi deg legge ved følgende dokumenter:

• CV
• Søknadsbrev
• Foreløpig karakterutskrift/vitnemål

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Ingvill Urdal Rian
Seksjonsleder
Tlf: +47 984 77 710
E-post: iuri@cowi.com

Grunnet GDPR aksepterer vi kun søknader som lastes opp på vår rekrutteringsportal, og ikke via e-post. Skulle du ha spørsmål eller ønske ytterligere informasjon om stillingen, må du ikke nøle med å ta kontakt.

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER

COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...