Job type: Heltid

Loading ...

Job content

NRK på Marienlyst søker lærlinger i Informasjonsteknologi og MedieproduksjonNRK på Marienlyst tilbyr læreplass fra høsten 2022 for fagene Informasjonsteknologi og medieproduksjon.

Avdeling Bifrost:
Bifrost søker lærlinger fra bådeIT-drift og IT-utvikling.
Bifrost er hjertet i IT-miljøet i NRK, og teamet som reagerer når noe ikke fungerer som det skal. De følger med når store hendelser skjer, koordinerer under feilsituasjoner, sender ut varsler og kaller inn flere vakter ved behov. De løfter også en kultur som gjør at vi går igjennom alle feil i ettertid, for å finne ut av hvordan vi kan forbedre oss. Bifrost sitter med et oversiktsbilde av IT-miljøet i NRK, og hvordan de forskjellige systemene avhenger av hverandre.
De jobber i tillegg med et system som sjekker at nye TV- eller radioprogrammer er lagt ut riktig. og fikser hvis noe har blitt feil. Bifrost bruker mest Python for å programmere, og overvåkningsverktøy som VictorOps og Icinga.

Produksjonsavdelingen
Synes du det er moro med Photoshop? Interessert i sport eller nyheter? Vi ser etter en lærling som grafikkoperatør som gir fagbrev innen medieteknikkfaget. Dette er en spennende rolle som sitter midt i regikontrollen og klargjør og legger grafikken på sendingen til riktig tid på direkten. Det krever et kaldt hode og god TV-forståelse sammen med godt språk, samarbeidsevner og et øye for hva som ser bra ut grafisk. Er det noe for deg - skriv til Produksjonsavdelingen i søknaden din.

Skriv en kort søknad med din motivasjon for å starte som lærling i NRK og litt om dine interesser innenfor faget ditt. Aktuelle kandidater til begge avdelinger blir innkalt til intervju.


Søknadsfrist:

15.05.2022

Arbeidsgiver:

NRK

Sted:

Oslo

Stillingstittel:

NRK på Marienlyst søker lærlinger i Medieproduksjon, IT-utvikling og IT-drift

Heltid / Deltid:

Heltid

Ansettelsesform:

Lærling

Stillingsprosent:

100

Webcruiter-ID:

4517399156


Arbeidsoppgaver

Som lærling/ lærekandidat i NRK blir du med i det daglige arbeidet innen IT-utvikling/-drift og innholdsproduksjon.


Kvalifikasjoner
Du har bestått VG1 og VG2 innenfor ditt fag, og har gode holdninger og samarbeidsevner.
Du har god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.
Personlige egenskaper
Vi søker deg som er nysgjerrig, samfunnsengasjert. Du er motivert for læring, tar ansvar, er god til å samarbeide med andre og byr på deg selv.
Vi tilbyr

Vi legger til rette for lærerike arbeidsdager i et godt arbeidsmiljø.
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1, 0340 Oslo, Norge

Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon
Gro Stenvik
41309624
gro.stenvik@nrk.no

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...