Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Det er en grunn til at det er akkurat du som ønsker å jobbe i Nordic Choice Hotels. Du ser muligheter på våre 100 destinasjoner. Du tror du vil passe inn i vårt mangfold blant 13.000 ansatte. Du er spent på våre fantastiske hotellkjeder og du har energi, mot og begeistring så det holder. Vil du vite mer om oss? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Har du øye for detaljer og erfaring med planlegging av store eventer?

COME ROCK OUR TEAM!

Midt i hjertet av Oslo troner Clarion Hotel The Hub, Norges og Oslos største og mest innholdsrike hotell, som åpnet med et smell i 2019. Clarion Hotel The Hub er ikke et tradisjonelt hotell, men en arena og møteplass - en Hub - for hele Norden. Fra åpningen til nå har vi allerede hatt hundretusener av gjester på besøk og hatt stor suksess med våre ulike bar- og restaurantkonsepter.

Vi skal nå ruste opp vår salgsavdeling for å selge nye eventyr og er på jakt etter en som vil være med på å skape gode resultater og opplevelser. Vil du bli med på å skrive denne historien?

Hva skal du gjøre?

Som Meeting & Event Coordinator på Clarion Hotel The Hub vil du ha ansvar for å planlegge og håndtere våre større event og konferanser. Du vil inngå i et team bestående av inhouse sale og koordinatorer som sammen jobber for å oppnå hotellets og avdelingens mål. Dine arbeidsoppgaver er hovedsakelig innen:
  • Håndtering og oppfølging av store grupper og konferanser som er blitt solgt inn.
  • Visninger og planleggingsmøter med kunder
  • Sikkerstille at all informasjon og detaljer er på plass i tide og at det blir formidlet ut til respektive avdelinger.
  • Kvalitetssikre alle bookinger mot rett segment, kundekort, avtaler og priser
  • Jobbe aktivt med mersalg
  • Fakturering
  • Godt samarbeid med salgsteamet for å skape den rette vinnerkulturen

Hvem ser vi etter?

Som Meeting & Event Coordinator skal du hjelpe kunden til å skape unike opplevelser, du er den rådførende part som bistår kunden til å ta rett løsning. Vi søker deg som har øye for detaljer. Du må evne å se løsninger i en god utfordring! Du viser stor drivkraft, trives med å jobbe selvstendig og har sansen for struktur. Det er viktig at relasjonsbygging faller naturlig for deg. Stillingen krever at du snakker og skriver godt norsk og engelsk. Hvis du har erfaring fra Cenium eller liknende bookingsystemer er det et stort pluss!

Hvorfor skal du jobbe hos oss?

Dette er Norges råeste Meeting & Event Coordinator stilling! Som en del av vårt team vil du få en helt unik mulighet til å planlegge arrangement på Norges mest innholdsrike hotell og møtearena. I dette ligger en rolle som er fylt med spennende utfordringer, der din innsats får en direkte innvirkning på resultatene. Clarion Hotel The Hub har et mangfoldig, inspirerende og nyskapende arbeidsmiljø med dedikerte mennesker hvor vi kontinuerlig jobber med utvikling på ulike områder som for eks. ledelse, kommunikasjon og motivasjon. Som ansatt får du også ta del i våre Super Colleague fordeler med ekstra gode priser på hoteller, reiser og restauranter. Med over 200 hoteller i porteføljen til Nordic Choice Hotels finnes det gode karrieremuligheter videre.

Er du klar for å ta steget videre?

Merk at vi vurderer kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke!

Søknadsfrist: 15.01.2023. Tiltredelse: Etter avtale

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Inhouse Sales & Planning Manager: lise.pedersen@choice.no

(ingen søknader på e-post)

Les mer om Clarion Hotel The Hub: www.choice.no/clarion/thehub/ | Facebook: www.facebook.com/clarionthehub
Loading ...
Loading ...

Deadline: 23-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...