Markeds- og kommunikasjonssjef

Manpower Norway

View: 65

Update day: 21-11-2022

Location: Lillehammer Innlandet

Category: Sales

Industry: Staffing Recruiting

Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Visit Lillehammer er et destinasjonsselskap for 7 kommuner og ca. 150 medlemsbedrifter. Vi er merket som bærekraftig reisemål. Reiselivet er i en spennende omstilling. Det ligger et stort potensial i utviklingen av reiselivet framover, om vi gjør de riktige tingene, smart.I stillingen som markeds- og kommunikasjonssjef vil du ha ansvaret for vår markedsstrategi, kommunikasjon (internt og eksternt) og hvordan vi kan styrke vår posisjon. Vi skal inspirere og skape reiselyst til vår region og bidra til at medlemmene får økt verdiskaping. En viktig del av arbeidshverdagen er å ha dialog med våre medlemmer.Dine viktigste arbeidsoppgaver:
  • Lede arbeidet med å styrke selskapet sin posisjon og øke attraktiviteten til regionen
  • Ansvar og gjennomføring av selskapets markeds- og kommunikasjonsstrategi
  • Budsjettansvar
Hvem er du?Vi ser etter deg med en tydelig stemme og kommersiell teft med relevant høyere utdanning og arbeidserfaring. Vi vektlegger følgende i vurdering av deg som kandidat:
  • Evne til å tenke strategisk og langsiktig
  • Gjennomfører
  • Sporty, leken, ekte og utfordrende – selskapets egne verdier
  • Fleksibel og omgjengelig
Hva tilbyr vi:Vi tilbyr deg en spennende og utfordrende stilling med stor variasjon i arbeidsoppgaver og reelle muligheter til å påvirke og forme morgendagens destinasjonsmarkedsføring i Visit Lillehammer.Stillingen rapporterer til reiselivssjefen.Arbeidssted er Lillehammer, men noe reisevirksomhet må påregnes.Søknadsfrist: SnarestVi behandler søknader og kaller inn til intervju fortløpende, så hvis du er interessert i rollen vil vi oppfordre deg til å søke så snart som mulig.Kontaktperson for stillingen er reiselivssjef Merethe Sandum på telefon 970 29 590 eller mail merethe@lillehammer.com. Du kan også lese mer på vår hjemmeside www.lillehammer.com/bransje
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...