Job type: Heltid, Fast

Loading ...

Job content

Om stillingen
Tittel:
Lyst på en arbeidshverdag med variasjon, spennende prosjekter og gode kollegaer? Vi søker produksjonsleder!
Søknadsfrist:
30.04.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Bodø

Søk

Produksjonsleder/Servicekoordinator

Er du over snittet god på å håndtere mange baller i luften samtidig på en strukturert, effektiv og hyggelig måte? Da vil vi gjerne snakke med deg! Vi ser etter deg som er god på å skape oversikt og kontroll over bemanningssituasjonen både på planlagte og akutte oppdrag, samt ser muligheter for å effektivisere prosesser.

Vår avdeling i Bodø dekker markedsområde Bodø og Indre Salten, og vi er 85 personer som alle jobber mot felles mål. Vi leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene AV, elektro, VVS, automasjon, sikkerhet og kjøling for bygg og industri. Som en av Norges ledende partnere innen tekniske bygginstallasjoner er vi både seriøse, solide og utviklingsorienterte.

Kom til saken, tenker du kanskje nå – hva har dere å by på?

Vel, du får det samme som hos veldig mange arbeidsgivere her til lands: et godt arbeidsmiljø hos en stabil og trygg arbeidsgiver der sikkerhet alltid kommer først. Lønna kan vi også matche – det minste vi kan gjøre når vi jakter de flinkeste folka.

Og så til det faglige. Ikke at vi er så unike; det er mange som driver med tekniske bygginstallasjoner. Men som en av de største i bransjen, gjør vi det mer enn de fleste. Vi gjør norske bygg smartere og grønnere og vi skal fortsette å ligge i front når det gjelder ny teknologi og bærekraft.

Hva med kompetanse og utvikling? Store ambisjoner der også. Flytter du inn hos oss, finner du et hus fullt av spesialister som jobber sammen og på tvers av fag. Og, viktigst av alt, blir satset på – vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være i front.

Men det som skiller oss mest fra konkurrentene og som du ikke finner noe annet sted: folka våre. Selvfølgelig. Kunnskap, kompetanse og erfaring finner du ikke mellom to permer, det finner du mellom øra. Og nå trenger vi enda flere på laget, det er her du kanskje kommer inn i bildet?

Nok om oss – hvem er du?

Du har relevant erfaring innen ressursplanlegging og koordinering – kortsiktig så vel som langsikt. Du trives med å forbedre og optimalisere, gjennom å sikre den beste bemanning og kundeservice. Som produksjonsleder vil du rapportere direkte til vår Avdelingsleder.

Du er allsidig som en multitool: du behersker det å holde i flere oppgaver samtidig, fra a til å, samtidig som du sørger for at teamet leverer som forventet, til avtalt tid og pris. Du bruker også øra dine godt for å forstå kundens behov og du setter sikkerhet foran. Alltid.

Videre kan du kommunisere, med mange og ulike mennesker i løpet av en dag - med ulike behov. Du trives med å ta beslutninger og bruke digitale verktøy for å få hverdagen til å bli best mulig.

Dine arbeidsoppgaver vil være:

  • Ansvar for daglig prioritering og disponering av tiden til avdelingens teknikere
  • Koordinering og oppfølging av landsdekkende rammeavtaler
  • Sikre kundetilfredshet gjennom effektiv kundebehandling i henhold til Caverions prosedyrer og rammeverk
  • Deltakelse i avdelingens ledergruppe
  • Kontinuerlig se etter mulige forbedringer av effektiviteten i avdelingen
  • Delta i vurdering av kompetansebehov i avdelingen

Interessert?

Vi setter pris på det gode arbeidsmiljøet og har både årsfest, sommerfest og flere årlige sosiale arrangement. Håper du vil bli en av folka våre. Selvfølgelig!

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Kjetil Brendeford

Avdelingsleder Bodø

kjetil.brendeford@caverion.com
Jan-Inge Falch Bjørnbakk

Avdelingsleder Serviceprosjekt

jan-inge.falch@caverion.com

Søk

Loading ...
Loading ...

Deadline: 20-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...