Lønnsrådgiver

Azets

View: 118

Location: Agder

Category: Sales

Industry:

Job type: Heltid, Fast

Loading ...

Job content

Azets leverer en unik kombinasjon av bransjekompetanse, lokal tilstedeværelse, smart teknologi og skreddersydde løsninger. Dette gjør at vi vokser raskt og trenger flere flinke folk på laget. Nå søker vi etter en engasjert og kundefokusert lønnsrådgiver!

Hos oss vil du bli en del av en gjeng motiverte, kloke og morsomme kolleger, som alle har et stort engasjement for sine kunder, og som hver dag jobber hardt for å levere bransjens beste rådgivning innen regnskap og lønn. Hverdagen hos oss er både sosial og lærerik. Vi trives med å ta utfordringer på strak arm og bidra til suksess for våre kunder. Nå ser vi etter deg som ønsker å utvikle deg sammen med oss.

Hva vil arbeidsdagen bestå av?

Som lønnsrådgiver i Azets vil du få ansvar for en egen kundeportefølje og gjennomføre alt fra lønnskjøring, kundemøter, årsoppgjør, faglig oppdateringer, til salg/rådgivning av våre produkter og tjenester. Kundene våre kommer stadig med spennende problemstillinger, som vi med stor glede løser sammen med dem. Dette betyr at du vil samarbeide tett med kundene våre, gi dem støtte og faglig rådgivning innen lønn og HR. Du vil ha ansvar for å å videreutvikle leveranse og kunderelasjoner, samt sikre at de tilbys riktige løsninger og tjenester.

Hvem er du?

 • Har høyere økonomisk utdannelse, men relevant erfaring kan kompensere for dette
 • Gjerne erfaring med rådgivning innen lønn og HR, men er ikke et krav
 • God kjennskap til lover og regler innen lønnsfaget
 • En relasjonsbygger som er genuint opptatt av kundens behov
 • Stor arbeidskapasitet og trives med en til dels travel arbeidshverdag
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

Hvorfor velge å jobbe i Azets?

 • Et solid fagmiljø med muligheter for utvikling og tett samarbeid med mange av våre tusen kolleger rundt om i landet
 • Et morsomt, utviklende og inkluderende arbeidsmiljø med høy kompetanse
 • Spennende utfordringer i et solid selskap i vekst og endring, og som ønsker å fortsette å lede an i den digitale utviklingen
 • Mulighet for fleksibel arbeidstid og hjemmekontor
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger


Arbeidssted vil være hovedsakelig i Azets sine flotte lokaler i Kristiansand, men vi er fleksible rundt mulighet for hjemmekontor noen dager i uka. Oppstart etter avtale. Vi gjør oppmerksom på at søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om stillingen? Ta gjerne kontakt med avdelingsleder, Helene Forså Lien tlf. 928 36 250 eller teamleder Reidun Nilsen tlf. 954 06 900, så får du svar på alt du måtte lure på.


I Azets tror vi at de beste løsningene oppstår når vi deler ulike erfaringer og perspektiver med hverandre. Uansett bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn, legning eller funksjonshemming, ønsker vi deg velkommen til å søke på stillinger hos oss.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...