Job type: Fast

Loading ...

Job content

Har du gründerånd og kundefokus? Vil du jobbe i en prestasjonsdrevet rolle med fokus på programvare og CRM-systemer? Hos Lime får du muligheten til å jobbe i en rolle der du, sammen med flinke kolleger, utvikler og bidrar til en mer lønnsom virksomhet hos våre kunder. Lime Technologies
Lime er et nordisk lendende CRM Tech-selskap notert på Nasdaq børsen i Stockholm. Vi utvikler vår egen programvare som vi leverer direkte til sluttkunden. Vår misjon er å hjelpe våre kunder å bli den beste versjonen av seg selv innenfor kundeservice, salg og markedsføring. Vi vokser raskt, og I tillegg til Oslo-kontoret med 22 ansatte er vi lokalisert I Sverige (HQ), Danmark, Finland, Nederland og Tyskland med 350 ansatte totalt. Arbeidsoppgaver
I rollen som Customer Success Manager er du ansvarlig for å utvikle våre eksisterende kunder gjennom tilleggssalg av programvare og konsulenttjenester. Du har et helhetlig syn på kundereisen og driver relasjoner og forretninger fremover. Du jobber med å utvikle kundene dine gjennom regelmessige avstemninger via fysiske møter og nettmøter. Du vil gjøre analyser av kundenes behov og komme med konkrete løsninger for økt bruk og hvordan effektivisere og gjøre virksomheten mer lønnsom med våre løsninger.
Rollen som Customer Success Manager innebærer en kombinasjon av prosessutvikling og komplekst salg sammen med et fantastisk team som er preget av en gründerånd og initiativ. Du tilbys en introduksjon der du lærer om produktene og salgsteknikken hos Lime for å få de beste forutsetningene for å lykkes i rollen.
Siden du er den første på Customer Success teamet i Lime i Norge, vil du tilpasse eksisterende kundesuksessprosesser til å passe det norske markedet. Du vi jobbe sammen med ansatte i Lime Norge og med andre Customer Success medarbeidere i Lime gruppen.
Stillingen passer for deg som har jobbet 2-3 år med B2B-salg og som er på utkikk etter en ny utfordring. Her får du muligheten til å bidra med å bygge Customer Success i Norge samt vise at strategiene dine skaper resultater i virkeligheten. Utdannelse og erfaring
Fullført akademisk utdanning innen for eksempel økonomi, industriell økonomi, IT, ingeniørfag
2-3 års erfaring med B2B-salg, positivt med erfaring innen salg av programvare
Teknisk interesse
B førerkort
Du uttrykker deg godt muntlig og skriftlig, selv på engelsk
Personlige egenskaper
For å trives i rollen som Customer Success medarbeider, tror vi at du er målbevisst og har en interesse i å selge og utvikle våre kunder. Vi en vekstbedrift der gründerånd, initiativ og glede er viktige deler. Siden du skal jobbe med våre kunders ledelse vil din nysgjerrighet og din forretningsforståelse komme godt med. Lime er et Tech-produktselskap som utvikler egen programvare, og derfor bør du ha interesse av hvordan programvare kan forenkle og effektivisere arbeidsprosesser. Videre er du drevet av et miljø i endring der du tar personlig ansvar for arbeidet og prioriteringen. Som person er du også organisert og strukturert, og du liker å jobbe tett med kolleger. Du har en tilpasningsdyktig kommunikasjonsevne som brukes til å bygge relasjoner og bygge tillit til kundene dine.

Øvrig informasjon
Start: Januar 2022
Plats: Oslo, Meltzers gate 4
Lønn: Iht. avtale

Om arbeidsgiveren

Hos Lime Technologies elsker vi CRM! Siden begynnelsen av 90 tallet har vi hjulpet over 6000 bedrifter med å nå bedre resultater ved hjelp av brukervennlige CRM-løsninger som vi selv utvikler, samt tilbyr konsultasjon og brukerstøtte for. Selv om vi elsker å skryte av at vi har hatt en vekst på 20% per år siden 2000, er vi ganske ydmyke. Vi har et ungt arbeidsmiljø med en gjennomsnittsalder på 33 år. I dag er vi over 350 kolleger og en av de største CRM-leverandørene i Norden med kontor i Oslo, Lund, Gøteborg, Stockholm, Helsinki, Utrecht, København og Køln.

Leter du etter en arbeidsgiver hvor innovasjon, kundebehandling og "fika" er høyt verdsatt? Hvor glimt i øyet er din mest verdsatte ressurs?

Velkommen til Lime!

Nettverk

Facebook
LinkedIn

Sektor
Privat
Sted
Meltzers gate 4, 0257 Oslo
Bransje
IT,
IT - programvare,
Konsulent og rådgivning
Stillingsfunksjon
Salg / Løsningssalg,
Salg / Produktsalg,
Salg / Teknisk salg

Nøkkelord

salg, løsningssalg, b2b salg, SaaS, Customer Success

(1/2)

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Cornelia Olsérius
Stillingstittel
People & Culture

Send melding

Søk her

Hjemmeside

Flere stillinger fra LIME TECHNOLOGIES NORWAY AS

Følg firma

90 følger dette firmaet

Meltzers gate 4, 0257 Oslo

Stort kart
Hybridkart
Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode
234910435

Sist endret
11. okt. 2021 11:40
Loading ...
Loading ...

Deadline: 28-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...