Loading ...

Job content

Kunne du tenke deg en stilling med kombinert praktisk arbeid og kontorarbeid? Liker du å kjøre truck og er komfortabel med bruk av PC?
Stillingene ved avdelingen i Larvik og i Drammen, er så å si like. Du vil få en variert hverdag.
Hvis dette kan friste og hvis du skulle vurdere å bytte jobb, ja da hører jeg gjerne fra deg!

Stillingen

Det vil være en viss overvekt av oppgaver på terminalen. Dette gjelder for begge stillingene. På terminalen vil oppgavene bestå i lasting og lossing, sørge for struktur og orden på terminalen, samarbeide med sjåfører samt skanning og oppfølging av gods.
Ved behov må du kunne bidra på kontoret med befraktning, generell kundeservice, booking samt distribusjon. Vi kan love deg en allsidig hverdag hvor du "får brukt deg selv."

Ta en kikk på selskapets websider og bildene som ligger under!

Vi tilbyr

Som du har merket deg, vil du få en variert arbeidsuke. Ingen dager er like. Ved avdelingen i Larvik vil du bli en del av et team på 12 personer. Her vil du oppdage at det er høyt under taket, og at man står sammen og hjelper hverandre der det trengs. Ved avdelingen i Drammen vil du fra dag 1 utgjøre en viktig halvpart!
Arbeidstid blir etter avtale - avhengig av om du starter dagen på terminalen eller kontoret. Når det gjelder lønn, fastsettes denne etter avtale. Ut over dette kan selskapet tilby en god pensjonsforsikring, helseforsikring samt arbeidsulykkeforsikring.

Om deg

Det stilles ingen krav til utdanning. Men, skulle du ha et relevant fagbrev eller utdanning, ser vi på dette som et pluss. Dine egenskaper blir desto viktigere, hvor allsidighet blir et nøkkelord. Ut over dette er/har du:

  • Flink til å samarbeide med andre, og ta initiativ til nettopp dette
  • God oversikt og ordenssans
  • Flink til å ta initiativ
  • Positiv til endringer

Hvis du synes dette ser interessant ut, kan du ringe Øyvind ved Jobzone Larvik for en prat - mob 990 47 177.


Om oppdragsgiveren

Vår oppdragsgiver er Nor Lines Norway AS avd Larvik og Drammen. Nor Lines er en speditør som driver med trygg transport over hele landet. Selskapet har 12 egeneide terminaler og 35 agenter langs norskekysten. Hurtigrutene er vår bilvei for transport av stykkgods mellom Bergen og Kirkenes. Med bakgrunn i vårt brede tilbud av skip, hurtigrute og bane, er vi markedets mest bærekraftige transportløsning. Nor Lines i Larvik har i dag 12 medarbeidere. Vi har et stort fokus på et godt miljø, personlig utvikling og videre vekst. Her er det behov for en kombinert stilling som terminalarbeider og befrakter. Avdelingen i Drammen består i dag av en person, og er under utvikling. Her skal vi også øke bemanningen med en kombinert terminalarbeider og befrakter.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...