Job type: Heltid

Loading ...

Job content

Trigges du av å forme, bygge og skape gode løsninger gjennom datavisualisering?

Da vil Accenture S&C Data & AI gjerne høre fra deg!


Vi styrker teamet vårt, og ser etter deg som vil være med på noen av de største og mest spennende transformasjonsprosjektene i Norge. Som Konsulent innen data-visualisering brenner du for digitalisering, datadrevne prosesser og teknologi. Videre vil du være en brobygger mellom teknologi og forretning og gjennom visualisering bidra til å tilgjengeliggjøre nyttig innsikt for våre kunder.


I rollen som Konsulent innen data-visualisering vil du:

 • Designe og bygge rapporter, samt gjennomføre analyser ved hjelp av programmer som Power BI, QlikSense eller Tableau
 • Vurdere og forstå kundens behov for å kunne levere skreddersydde datamodelleringstjenester
 • Designe og implementere BI/DWH-applikasjoner for å dekke Business Intelligence og rapporteringskravene til store organisasjoner som bruker skyteknologiplattformer
 • Implementere effektive målinger og overvåking
 • Bruke praktiske datavitenskapelige metoder for avansert analyse innenfor datavisualiseringsverktøy
 • Arbeide tett med forretningen og konvertere forretningskrav til en foreslått løsning
 • Analysere gjeldende forretningspraksis, prosesser og prosedyrer for å identifisere fremtidige muligheter
 • Analysere forretningsområder, forstå kildesystemenes data og tilordne dem til en datamodell
 • Delta i workshops med kunden for å validere forretningskrav og funksjonsspesifikasjoner

Kvalifikasjoner

 • Mastergrad innen datavitenskap, statistikk, ingeniørfag, fysikk, matematikk eller økonomi
 • Minimum 5 års erfaring innenfor Data og Analytics
 • God erfaring med bruk av datavisualiseringsverktøy som Power BI, QlikSense og/eller Tableau
 • Kunnskap og forståelse av skyplattformer og arkitekturer som støtter Data og Analytics
 • Språkkrav; flytende engelsk og meget gode norskkunnskaper


Som person så er du en historieforteller med forretningssans, liker å ta initiativ og er selvgående. Design Thinking og forretningsanalyse er en del av dine styrker, du er innovativ og kan bygge relasjoner på tvers av avdelinger og organisasjoner.


Vi tilbyr

Arbeidet vårt er variert, og du vil få mulighet til å jobbe i kryssfunksjonelle team som jobber sammen med spennende utfordringer for å nå ambisiøse mål og skape gode resultater. I tillegg blir du en del av et hyggelig arbeidsmiljø med kollegaer fra ulike bakgrunner som spiller hverandre gode, og hjelper hverandre med å oppnå suksess.

 • Karriereutvikling med din egen karriereveileder med fokus på styrkene dine, utvikling, ønsker og karrieremuligheter
 • Ta del i et dynamisk læringsmiljø der du tilegner deg generelle konsulentferdigheter og industrispesifikk kompetanse gjennom kurs, fagsamlinger og mye mer
 • Konkurransedyktig lønn, bonusordninger, helseforsikring, tjenestepensjonsordninger, aksjesparing samt foreldrepermisjon som dekkes utover NAVs betingelser opp til 12G.
 • Fleksible arbeidstid med god balanse mellom jobb og fritid
 • Sosiale samlinger som lønningspils en gang i måneden, Innovation Day og kontorfest, årsfest med fremføring av intern revy og sosiale samlinger med teamet gjennom året med fokus på faglig og profesjonell utvikling
 • Tilgang til en rekke sosiale aktiviteter gjennom aktive bedriftsidrettslag (fotball, ski og snowboard, revy, go-kart mm.) og firmahytter i Hemsedal
 • Frivillighetsroller og arrangementer gjennom våre interne nettverk som Corporate Citizenship, Women in Norway kvinnenettverk, Parent at Accenture, Environment Group, Mental Health Ally program, LGBT Ally program og Cross-Culture Inclusion programOm Applied Intelligence

S&C Data & AI-teamet i Norge består av 40 fagpersoner med forskjellig erfaring og bakgrunn, inkludert statistikk, ingeniørfag, økonomi og andre kvantitative disipliner. Ansatte oppmuntres og forventes å bygge sin ekspertise i sin valgte retning og bruke ferdigheter på forretningsproblemer. Vi gir også tilgang til en erfaren gruppe med fagfolk på tvers av disipliner, inkludert finansielle tjenester, markedsanalyse, helse, kommunikasjonsmedier og teknologi, produkter -CPG/detaljhandel, forsyningskjede og drift. Dermed kan vi bruke en tverrfaglig tilnærming til prosjekter og formulere en mer omfattende og effektiv strategi.


Om Accenture

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer en rekke unike konsulenttjenester. Ved å kombinere lang erfaring og spesialistkunnskap fra mer enn 40 bransjer, tilbyr vi strategi- og konsulenttjenester, teknologi- og driftstjenester og kundeopplevelser – støttet av verdens største nettverk av avanserte teknologisentre og intelligente driftssentre.

Våre 740 000 ansatte leverer daglig på vårt løfte om teknologisk oppfinnsomhet for kunder i privat og offentlig sektor i mer enn 120 land. I Accenture omfavner vi endringskraften og skaper verdi og suksess for våre kunder, partnere, lokalsamfunn og mennesker.


Er du nysgjerrig på stillingen, men ikke helt klar for å søke enda?

Spørsmål om stillingen og/eller rekrutteringsprosess kan rettes til Raluca Rohatin + 47 900 72 459, Recruiting Specialist Strategy & Consulting.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 07-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...