Loading ...

Job content

Er du den venner og familie kommer til for teknisk hjelp?


I kunders øyne har vi førsteplassen i bransjen når det kommer til mest kunnskapsrike og mest fleksible ansatte. Vi er dessuten den virksomheten som gir raskest service ifølge kunders vurderinger - dette tror vi avhenger av våre selgeres evne til å løse kundens problem på beste vis!

Hva tilbyr vi deg?

I retail, og ikke minst i Kjell & Company, går utviklingen i et raskt tempo. Vi utvikler stadig nye veier for å møte våre kunders nye behov, og har alltid service i verdensklasse som et gitt mål. Akkurat nå er vi i full transformasjon fra Butikker til Service Points. I et Service Point vil du som selger ikke bare møte våre kunder i fysisk form, men du vil også ha kundemøter i digital format! Enten via online chat, 1-to-1 livemøter, eller livestreams. Vi er stolte og sikre på at du blir tilbudt en kultur der du kan være deg selv, kjenne deg trygg, og skape mange gode minner.

Dette innebærer at du i selgerrollen på Kjell & Company kommer til å være med på en fantastisk reise der du kommer til å få muligheten til å utvide kompetansen din, og utvikles innom flere spennende områder fremover. Vi lover at du får en utrolig spennende reise foran deg!

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe som en selger hos oss? Se her

Hva leter vi etter?

Vi søker deg som vil jobbe 50% i vår butikk på Ski Storsenter. En stilling av denne grad kan også bli et steg mot en større stilling senere, og kanskje en spennende karriere videre i selskapet.

Hva er viktig for at du skal passe og trives i rollen?

Teknikkinteressert! Du er nysgjerrig og interessert av å lære mer innen dagens teknologi. Noe mer enn det trenger du ikke! Med fantastiske kollegaer ved din side, og verktøy i form av både opplæringsdager og en opplæringsportal med onlinekurs så lærer du deg mer og mer for hver dag.

Du bygger relasjoner! Du er genuint interessert i salg og service, og forstår viktigheten bak å bygge en langvarig kunderelasjon. Du ser det som en spennende utfordring å treffe over alle forventninger hos våre kunder, og kjenner en stolthet i både ditt personlige merkevare og selskapets.

Målrettet! For oss er ikke tidligere erfaring nødvendig. Vi legger stor vekt på din utvikling, og at du vokser i rollen som en selger med dine personlige egenskaper som en grunnmur i linje med vår strategi “Grow with Kjell”. Med det mener vi at uansett om din ambisjon er å jobbe hos oss på siden av studiene dine, eller om du på sikt vil vokse internt i selskapet, tilbyr vi på Kjell deg den muligheten. I dag har omtrent 70% av våre ledere i selskapet startet som selgere. Vi tilbyr et lederskapsprogram som vi kaller for Butikksjef-Trainee for deg som er giret på å utvikle deg videre og ta steget til en butikksjefrolle. I Kjell vil vi at du skal kunne vokse og ta personlige steg fremover, både i rollen du får nå, men også i nye roller.

Øvrig

Arbeidet er tilpasset for både hverdager og helger.

Rekruttering skjer fortløpende, så ikke nøl med å sende inn din søknad allerede i dag!

Stillingen starter omgående.

Utenom tarifflønn tilbyr vi også et bonussystem, helsebidrag, attraktiv personalrabatt, og gode internopplæringer (som Butikksjef-Trainee).

Jeg gleder meg til å lese søknaden din!

Thomas
Talent Aquisition
People & Culture
Kjell & Company

Loading ...
Loading ...

Deadline: 01-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...