ITB ansvarlig

Advansia

View: 101

Update day: 21-05-2023

Location: Oslo City Oslo

Category: Mechanical / Technical Maintenance High Technology Production / Operation

Industry:

Job type: Heltid

Loading ...

Job content

Selskapsbeskrivelse


Advansia er ledende innen prosjekt- og byggeledelse av komplekse landbaserte bygg, infrastruktur, industri - og anleggsprosjekter i Norge. Vår ambisjon å skape bærekraftige løsninger gjennom en helhetlig tilnærming. Vi utfordrer, utvikler og sikrer for prosjekteier en trygg gjennomføring, fra tidligfase til idriftsettelse – skreddersydd for prosjektets egenart!

For tiden bidrar vi i prosjekter som Ocean Space Center (Norsk havforskningsinstitutt), Regjeringskvartalet, nye Storbylegevakta i Oslo, Livsvitenskapsbygget, ny regional sikkerhetspsykiatrisk avdeling (RSA), Nytt sykehus Drammen, Ski og Rud VGS, Majorstuehjemmet, Dronning Ingrids hage, Hartvig Nissen, Sagelva barnehage for å nevne noen.


Jobbeskrivelse


Har du en forkjærlighet for "livet" i bygget? Har du tenkt på SD-anlegget som hjernen, ventilasjonen som lungene og varme-/kjølesentral er hjertet? Og at det er nettopp kommunikasjonen mellom disse som er nervebanene som må sys nøysomt sammen for et godt samspill og et bygg som lever godt? Ja, da er du kanskje vår neste ITB ansvarlig!

Vi søker en ITB ansvarlig med erfaring fra planlegging, oppfølging av ITB og systematisk ferdigstillelse av komplekse bygg. Du må ha minimum 3 års erfaring innen en eller flere av følgende områder:

  • Teknisk integrasjon fra rådgiver, leverandør og/eller totalentreprenør, rådgivende ITB
  • Gjerne tverrfaglig teknisk byggeledelse fra byggherresiden
  • ITB koordinering i planleggingsfasen og utførelsesfasen
  • Funksjonskontroll og integrasjonstestning av tekniske anlegg
  • Utarbeidelse og oppfølging av testplaner
  • Oppfølging i prøvedriftsperiode

Hvem er du?
Du er en faglig sterk og dedikert person som ønsker å bidra til videre utvikling i Advansia. Du er en utpreget lagspiller, samarbeider godt og drives av å spille andre gode. Du er tillitsvekkende og trygg i møte med mennesker og har høy grad av personlig integritet og mot.

  • Bachelor/master innen elektroteknikk, automasjon eller VVS
  • Minimum 3 års relevant erfaring, men lang erfaring kan kompensere for utdanningsnivå
  • Du er opptatt av å bygge relasjoner og dele av dine erfaringer
  • Du kommuniserer godt og tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig

Vi tilbyr
I Advansia tror vi på kraften av mangfold og samarbeid i og på tvers av prosjekter, fag, markeder og geografi. Vi utfordrer, støtter og bringer frem det beste i hverandre. Hos oss vil du få hyggelige, engasjerte og dyktige kolleger, og en arbeidsplass med stor takhøyde og et inkluderende arbeidsmiljø.

Vi byr på konkurransedyktige betingelser, tilgang på firmahytter i Sverige, gode forsikrings- og pensjonsordninger, fleksibilitet til å kombinere jobb og privatliv, fem uker ferie samt lønnet fri i romjul og påskeuken.

Vi etterlever verdiene våre; modige, dedikerte, lagspillere.

Interessert i å høre mer? Ta gjerne kontakt for en uformell prat. Vennligst last opp din CV elektronisk, vi krever ikke et søknadsbrev.

Tina Helmersen, rekrutteringspartner, tina.helmersen@advansia.no

Linda Slettebø, rekrutteringspartner, linda.slettebo@advansia.no

Loading ...
Loading ...

Deadline: 05-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...