Loading ...

Job content

Går du med en hemmelig drøm om å kunne være med å forme fremtidens IT-løsninger?

Vi har funnet frem kikkerten og speider nå etter en dyktig løsningsarkitekt som sammen med et kompetent team vil være med å forme IT-løsninger rustet dagens og fremtidens behov i en utrolig spennende og viktig bransje.

Som løsningsarkitekt hos oss vil du bli en del av et lite men trivelig team med høy kompetanse nasjonalt, samt et stort internasjonalt team. Vi er opptatt av modernisering og skape bedre IT-løsninger tilpasset den verden vi lever i, og som endres hyppig.

Du vil få en viktig nøkkelrolle i det å omdanne nåtidens teknologi til fremtidens løsninger. Du forstår at prosesser og systemer må henge godt sammen, og du er god til å sørge for at implementering av nye løsninger går mest mulig knirkefritt for seg.

Som løsningsarkitekt vil du jobbe tett på forretningen og være et naturlig og viktig bindeledd mellom blant annet prosjekter, kunder, samarbeidspartnere, utviklingsavdelingen og andre samarbeidspartnere. Du liker å jobbe kryssfunksjonelt og trigges av tanken på være med på vår transformasjon til sky basert teknologi skapt for neste generasjons telekom.


En typisk arbeidshverdag vil kunne bestå av oppgaver som:

 • Dialog med kollegaer, samarbeidspartnere og nøkkelpersoner vedrørende spesifikasjon, design, utvikling og test av fremtidige løsninger

 • Design og oppfølging av implementering for å sikre transformasjonen frem til mål

 • Rådgivning og støtte for agile team for å sikre at løsninger blant annet vil være skalerbare, lette å vedlikeholde samt arkitektonisk forsvarlige.

 • Samarbeid med andre arkitekter om tilpasning av målarkitektur

Vi håper du kjenner seg igjen i beskrivelsen:

 • Oppfinnsom, team-orientert og en problemløser av natur

 • Er nysgjerrig og engasjert samt liker å utfordre på jakt etter nye, bedre og mer effektive løsninger

 • Har en optimistisk tilnærming til problemer og jobber strukturert mot mål.

 • Ønsker å gjøre en forskjell og er en god samarbeidspartner

Utfordringene i jobben vil bli lettere om du har:

 • Utdannelse innen IT/kommunikasjonsteknologi. Relevant jobberfaring vil også bli vektlagt

 • Erfaring med Enterprise Architect eller tilsvarende programvare hvor du har blitt godt kjent med modellerings- og designverktøy

 • Erfaring med bruk av overvåknings- og visualiseringsverktøy og er kjent med smidig arbeidsmetodikk og rammeverk

 • Kjennskap til CI, Testdrevet utvikling, CD og DevOps eller lignende verktøy innen skyapplikasjon, Software og distribusjon

Dette kan være nyttig å kunne:

 • Mobil/ Telekom IT/ drift

 • TM Forum Open API Standard


Telia er mer enn bare en jobb:

Uavhengig av hvilken jobb du er på utkikk etter, vil vi gi deg de verktøy og støtte du behøver for å kunne utvikle deg både profesjonelt og som individ. Vi kan tilby deg en jobb hvor du blir lyttet til, og som setter respekt, mangfold og like muligheter høyt. Du vil bli en del av et fremtidsrettet selskap med mål om å endre verden til noe bedre og som har høy kompetanse på kryss og tvers av landegrenser og som verdsetter ansatte og gir de muligheter. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø, fleksibilitet, gode pensjons og forsikringsordninger og flere andre ansattfordeler.


Hvis du har lyst til å bli med i teamet vårt, ikke nøl med å søke!

Nysgjerrig og vil vite mer om jobben, er du velkommen til å kontakte meg på andreas.hvalby@telia.no, +47 922 31 246.

Vi ser frem til å motta din CV. For å sikre at dine personopplysninger oppbevares trygt, ber vi deg om å søke gjennom vårt rekrutteringssystem. Vi er ikke i stand til å håndtere CV via e-post eller tilsvarende.


Vi behandler søknader fortløpende!


Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 03-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...