Loading ...

Job content

Arbeidsgiver

Buksér og Berging AS

Stillingstittel

Leder for sikkerhet og kvalitetsstyring

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Leder for sikkerhet og kvalitetsstyring

Vi søker en ny Leder for sikkerhet og kvalitetsstyring som får det overordnede ansvaret for sikkerhet og kvalitetsstyring i selskapet. Som leder for avdelingen vil du ha tett dialog med øvrig ledelse i bedriften og du vil også ha tett kontakt med alle de sjøansatte.
Stillingen er basert ved vårt hovedkontor på Lysaker hvor du blant annet vil jobbe tett med øvrige operative avdelinger. Stillingen rapporterer til Administrerende Direktør.


Av konkrete oppgaver kan nevnes:

  • Bidra til å bygge gode systemer og rutiner ombord på våre fartøy knyttet til sikkerhet og håndtering av risiko for uønskede hendelser ombord
  • Prioritering av investeringer i samarbeid med øvrig kommersiell ledelse
  • Ansvar for gjennomføring og oppfølging av revisjoner på fartøyene og i administrasjon
  • Overordnet ansvar for vårt IT-verktøy knyttet til kvalitetsstyring, samt videreutvikling av dette (Unisea)
  • Utarbeide rapporter og dokumentasjon til kunder og samarbeidspartnere knyttet til HMS resultater og kontinuerlig forbedring av nøkkeltall
  • Delta i selskapets beredskap og prosesser for ulykkeshåndtering
  • Jobbe for kontinuerlig forbedring og effektivisering av kvalitets- og sikkerhetsarbeidet
  • Opplæring av sjøansatte og bidra til gode holdninger knyttet til sikkerhet ombord


Om deg og din bakgrunn:

Du har erfaring fra å jobbe med sikkerhet og kvalitetsstyring på operativt og strategisk nivå innen maritim bransje. Du er vant til å utfordre ledere og ansatte på innstillinger og holdninger, og fremstår med naturlig autoritet. Du har sterk interesse for sikkerhet innenfor maritim bransje med relevant utdannelse og / eller erfaring som seilende ombord. Du har kjennskap til standarder, og har kompetanse og interesse for videreutvikling av sikkerhetssystemer og kultur om bord av fartøy.

God dialog med sjøansatte er en viktig del av rollen, og du bør derfor være trygg i møte med mennesker og trives med å bygge gode samarbeidsrelasjoner, skape engasjement og få folk med deg. Da alle våre standarder er på norsk må du beherske norsk muntlig og skriftlig godt, i tillegg til engelsk.


Vil du vite mer?

Da er du velkommen til å kontakte Orion & Partners v/ Kristian Knudsen på 928 00 000, eller André Oddevald på 955 59 884. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også for oppdragsgiver om ønskelig.


Om arbeidsgiveren

Buksér og Berging har mer enn 100 års tradisjon langs kysten og er ledende innenfor spesialiserte marine operasjoner. Selskapet har solid økonomi og ambisiøse planer for utvikling og vekst. Vår ambisjon er å til enhver tid ha de mest moderne fartøy med høyt kvalifisert bemanning, tilpasset markedets behov. Vi opererer i dag 35 offshore- og slepefartøy samt 25 losbåter bemannet med totalt 400 norske seilende. se bube.no for ytterligere info.

Nettverk

LinkedIn

Sektor

Privat

Lederkategori

Leder

Sted

Vollsveien 4, 1366 Lysaker

Bransje

Fiskeri og oppdrett,

Maritim og offshore,

Olje og gass

Stillingsfunksjon

Ingeniør / Teknisk sikkerhet/QHSE,

HMS,

IT drift og vedlikehold / Drift/Operations

Nøkkelord

QHSE, Maritim virksomhet, Sikkerhetssystemer, Ledelse, Kommunikasjon

Loading ...
Loading ...

Deadline: 02-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...