HR-rådgiver

Sit

View: 82

Update day: 18-05-2023

Location: Trondheim Trøndelag

Category: Administrative / Clerical / Assistant Officer Executive management

Industry:

Job type: Fast

Loading ...

Job content

Har du lyst til å jobbe med HR i en virksomhet med et unikt og spennende samfunnsoppdrag?

... og muligheten til å bidra til at Sits medarbeidere og viktigste ressurs får en god opplevelse gjennom hele ansattreisen?

Gjett om vi har lyst til å bli bedre kjent med deg, da!

Vi i HR-avdelingen i Sit er en profesjonell støttefunksjon og bidragsyter for ledere og ansatte i organisasjonen. Avdelingen består i dag av 5 engasjerte kolleger, og er organisert i 4 fagområder: Rekruttering og employer branding, læring og utvikling, HMS, og lønn og personal. Vi er på leting etter deg som har kompetanse på og ønsker å jobbe operativt på tvers av flere av disse områdene.

I denne stillingen vil du få en arbeidshverdag som kombinerer arbeidsrettslig teori og praksis med andre HR-oppgaver. Ditt hovedfokus vil være en proaktiv og rådgivende rolle for Sits ledere og støtte dem innen HR-området, det være seg personalsaker, sykefraværsoppfølging, rekruttering og arbeidsmiljøprosesser.

Andre daglige oppgaver innebærer

 • Forvaltning og kontinuerlig forbedring av HR-prosesser, rutiner og retningslinjer, herunder digitalisering og automatiseringsamt vedlikehold og oppdatering av våre personalhåndbøker
 • Administrative HR-oppgaver og generell saksbehandling
 • Veilede og gi opplæring i HR-verktøy, prosesser og systemer som vi bruker i Sit
 • Bidra i planlegging av innhold til og organisering av internopplæring og kontinuerlig kompetanseutvikling
 • Bistand i rekrutteringsprosesser
 • Prosjekt- og utviklingsarbeid

Arbeidsoppgavene vil bli tilpasset din kompetanse og områdene du har størst engasjement for.

Hvem er du?

Du er en som motiveres av å bruke bredden av din kompetanse i arbeidet med å gjøre arbeidsdagen enklere for ledere og medarbeidere. Som rådgiver må du ha evne til å jobbe selvstendig og utvise trygghet i din rådgivning. Du er opptatt av å bygge gode relasjoner på kryss og tvers, ha god forretningsforståelse samt fleksibilitet og samarbeid for å finne de beste løsningene. Rollen krever evne til å prioritere innenfor egne arbeidsoppgaver og håndtere at det er en del baller i luften. Struktur og orden kan derfor ikke være din akilleshæl. Du formidler godt og er gjerne litt pedagogisk anlagt også.

Vi har noen formelle krav til deg som søker, og en liten ønskeliste i tillegg. Du må ha

 • Relevant utdanning på bachelornivå med organisasjonspsykologi, arbeidsrett, HR eller administrasjon og ledelse i fagkretsen.
 • Minimum 3 års erfaring i en rolle som utøver HR-relaterte oppgaver
 • God oversikt over relevant lov- og avtaleverk
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • God digital kompetanse/forståelse
 • Erfaring med prosjekt- og/eller utviklingsarbeid

Har du i tillegg erfaring med rekruttering, HR/HMS-arbeid på psykososialt arbeidsmiljøområde, eller med å utarbeide digitalt eller fysisk innhold til kurs og opplæring så blir vi nok ekstra nysgjerrige.

Hos oss får du

Sit er en organisasjon i stadig vekst og utvikling. Hos oss møter du mennesker som brenner for studentvelferd- og trivsel samt en trygg og inkluderende arbeidshverdag for sine kolleger. Vi tilbyr spennende og varierte arbeidsoppgaver, et veldig godt arbeidsmiljø både i avdelingen og generelt - og mulighet for læring og faglig utvikling. Og ikke minst vil du få mulighet til å bidra til utvikling.

Vi har gode lønns- og arbeidsbetingelser. Av ansattgoder kan vi nevne sommertid fra mai til august, mulighet for hjemmekontor, 5 ekstra fridager i forbindelse med jul og påske, gunstige vilkår for medlemskap på egne treningssenter samt faglige og sosiale aktiviteter gjennom hele året.

Dersom du er aktuell for stillingen vil vi tilby omvendt referansesjekk. Det betyr at du kan ta kontakt med noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne ut om vi er riktig kandidat for deg!

Ansettelsesform: Fast stilling

Stillingsprosent: 100%

Arbeidssted: Trondheim

Om Sit

Sit er Studentsamskipnaden i Trondheim, Gjøvik og Ålesund. Vi skal bidra til at studentene trives i studiebyene, og at flere ønsker å studere her. I samarbeid med studentene vil vi utvikle attraktive velferdstilbud og varer og tjenester som de har behov for. Engasjerte ansatte, støtte til studentenes frivillighetskultur og et tett samarbeid med studentene og utdanningsinstitusjonene er en viktig del av vårt arbeid.

Vi har 320 ansatte som tilbyr boliger, servering, trening, barnehager, helsetjenester og støtte til studentforeninger, for 43 000 studenter i våre tre byer. Vi omsetter for om lag 600 millioner kroner i året, og er en solid og trygg arbeidsplass.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 17-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...