Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Har du lyst til å kombinere ledelse med å gjøre en forskjell i den grønne omstillingen av energibransjen? Da er du kanskje vår nye gruppeleder for Energiteknologi!

I over 100 år har Sweco spilt en sentral rolle i å fornye og modernisere samfunnsutviklingen gjennom banebrytende ingeniørarbeid. Avdeling Energi i Trondheim søker nå etter en ny gruppeleder da nåværende gruppeleder skal over i en ny rolle. Som gruppeleder Energiteknologi blir en av fem gruppeledere innen avdeling Energi hvor du finner dyktige fageksperter som besitter kompetansen som kreves for å realisere bærekraftige og funksjonelle prosjekter på tvers av sektorer og næringer.

Energiteknologi-gruppa i Trondheim jobber innenfor fagområder med stort potensiale for vekst. I gruppa jobber vi med morgendagens utfordringer innenfor kraftproduksjon, distribusjon og elektrifisering. Vi jobber aktivt med å finne nye muligheter for bruk av dagens- og fremtidens teknologi, i samarbeid med våre kunder og partnere.

Typiske prosjekter vi har jobbet med det siste året inkluderer vurdering av oppgradering og utvidelse-potensialet innenfor vannkraft, elektrifisering av havner, kollektivtrafikk og maritim transport, mulighetsstudier for nye energikonsepter og prosjekteringsoppdrag innen elkraft. Som vår gruppeleder vil du bidra til at vi målrettet utvikler vår posisjon i markedet, og tilrettelegge for vekst og utvikling av gruppen.

Som en betrodd rådgiver skal vi levere førsteklasses løsninger til kundene våre og dette stiller store krav til våre medarbeidere og ledere. Rollen som gruppeleder vil kreve at du er en ryddig, strukturert og forretningsorientert med evne til å planlegge og se fremover. Er du også en inkluderende person som liker å lede og jobbe med mennesker, har du et godt utgangspunkt for å lykkes. Vi lover deg et engasjerende arbeidsmiljø med kultur for godt samarbeid og gjensidig bistand. Gruppeleder rapportere til avdelingsleder for energi i Trondheim.

Vi Lover Deg En Spennende Meny Av Arbeidsoppgaver
  • Ha forretningsmessig ansvar for gruppen, inkludert resultat- og personalansvar.
  • Jobbe aktivt ut i markedet for å skaffe nye kunder og prosjekter.
  • Jobbe målrettet og systematisk for å skape verdi for kundene og Sweco.
  • Inspirere, motivere og legge til rette for utvikling av medarbeidere.
  • Jobbe for samarbeid og kunnskapsdeling i gruppen.
Og Vi Tror Vi Ser Etter Deg Som
  • Har relevant høyere utdanning
  • Har minimum 5 års erfaring i relevant bransje, gjerne i en lederrolle.
  • Har et tverrfaglig blikk og er opptatt av godt samarbeid med andre grupper i selskapet
  • Gjerne har nettverk i bransjen
I Sweco lover vi deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og ikke minst et inspirerende arbeidsmiljø! Vi tilbyr videre fem ukers ferie + fri i romjul og påske, gunstige forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn, toppmoderne kontorlokaler og det vi tror må være Trondheims beste kantine!

For spørsmål eller en uforpliktende prat, ta kontakt med gruppeleder Kari Haugan på tlf 91573460
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...